Anketa o módě a stylu: Sabina Rich, zakladatelka značky Sabina Rich

Sabina Rich, www.sabinarich.com
Sabina Rich, www.sabinarich.com

Jsem 25letá designerka, podnikatelka a v neposlední řadě maminka. Už přes dva roky žiju svůj splněný sen a tvořím zdravé ortopedické tenisky pod svojí značkou Sabina Rich. Zdravé obouvání je mou vášní, ale před svou vlastní značkou jsem pracovala jako hlavní designer pro značku Snaha a.s. a studovala design na fakultě umění a designu Ladislava Sutnara v Plzni. Neustále se pouštím do nových výzev a vyvíjím nové modely a stávající neustále inovujeme. Na tento rok máme připravených spoustu novinek, tak si je nenechte ujít.

 

Jaká je vaše definice módy a stylu?

Móda je nevyhnutelná nutnost, ať už se zajímáte o módu či ne, a zároveň nádherně versatilní nástroj projevu naší osobnosti. A styl už je dle mého velmi osobní vnímání módy a znázorňuje tak náš charakter okolnímu světu. Třeba můj osobní styl je ale velmi minimalistický a povětšinou zůstávám jen u černé barvy.

 

Co máte nejraději na své práci?

Že každý den jsem někdo jiný, chvíli navrhuji nové boty, chvíli řeším výrobu a poté objednávám nové materiály. A už přes rok vedu kurzy v Institutu módní tvorby, kde během víkendu vyrobíme ručně celé tenisky dle individuálního návrhu. Různorodost je asi tedy to nejlepší na mé práci.

 

Jak si dobíjíte baterky?

S manželem a synem (7 měsíců), s nimi úplně vypnu a neexistuje nic jiného.

 

Co vás zaručeně potěší?

Čas s rodinou a dobré jídlo, oboje je to moje velká motivace a nemůžu bez nich žít.

 

Váš tip, co dělat proti šedi?

Nebát se riskovat! 

Comments

comments

Vyhledat