EXIT festival bude. Proběhne od 8. do 11. července

Díky velmi úspěšnému průběhu očkování v Srbsku se v létě festival EXIT může  uskutečnit, potvrdil starosta města Novi Sad Miloš Vučević. 

20. výročí festivalu EXIT proběhne od 8. do 11. července ve městě Novi Sad. Festival také nabízí  hvězdné headlinery nejen elektronické hudby, ale i dalších žánrů. Fanoušci se mohou těšit na  sestavu, které vévodí David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina  Kraviz, Solomon, Paul Van Dyk, Boris Brejcha, Metronomy nebo Sepultura.

Vstupenky na Exit festival 2021 – https://bit.ly/exitticketmaster 

Vstup na EXIT festival bude umožněn všem očkovaným a osobám s prokázanou přítomností  protilátek. Aby byl festival přístupný všem, ostatní se budou moci před vstupem za velmi příznivou  cenu otestovat antigenním testem ve speciálním areálu poblíž bran festivalu. Již nyní mohou turisté  cestovat do Srbska s negativním PCR testem a očekává se, že testování při vstupu do země už od  června nebude požadováno vůbec. Srbsko je zemí, kde mohou v současné době o očkování požádat  a být naočkováni i cizinci. 

  

„Jsme nadšení z této novinky, z možnosti konečně oslavit život společně s publikem z celého  světa! Vezmeme-li v úvahu všechny potíže, kterým čelíme více než rok, již nyní cítíme, že Velký  třesk pozitivní energie vytvoří novou dimenzi festivalového zážitku a učiní tento rok EXIT  jedinečným v historii festivalu,“ uvedl Dušan Kovačević, zakladatel a generální ředitel festivalu  EXIT. Zatím není jasné, zda bude existovat nějaké omezení kapacity festivalu, o tom bude  rozhodnuto v příštích několika týdnech. 

Místem konání je opět Petrovaradin, jedna z největších středověkých pevností v Evropě s  jedinečným výhledem na řeku Dunaj a město Novi Sad. Už brzy organizátoři zveřejní další nová  jména vystupujících pro celkem 40 pódii v areálu pevnosti. 

EXIT festival byl založen v roce 2000 v University Parku jako studentské hnutí pro boj za mír a  svobodu jak v Srbsku, tak na Balkáně. Za posledních 20 let se rozrostl na jeden z nejvýznamnějších  hudebních festivalů na světě a do místa svého konání – města Novi Sad přinesl v letech 2013 a 2017  cenu za nejlepší evropský festival. EXIT se koná v jedné z největších středověkých pevností v  Evropě. 

https://www.exitfest.org/ 

Comments

comments

Vyhledat