V Brně se chystají dva festivaly – Mersey Gathering a Cosmic Blues Festival

MERSEY GATHERING 2021

Poslední květnovou a poslední zářijovou sobotu se plánuje Mersey Gathering, setkání (nejen) příznivců již zaniklého klubu Mersey za hudebního doprovodu našich oblíbených kapel a DJs. 

Koncept zůstává stejný jako u původně vyhlášeného termínu: venkovní pódium nabídne živé koncerty kapel, vnitřní DJ room bude patřit elektronické hudbě a tanečním beatům.

Obsazení bude:

29.5. Insania, Kill The Dandies, Bare Escape, Ghost Of You a Science Killer + djs

25.9. Tata Bojs, Twinsoul Brothers,Beps´n ´Johnies, Gloster 69 + djs

 

Vstupenky bude možné zakoupit pouze jako permanentku na oba termíny za cenu 490,-.

Předprodej v sítích Ticketmaster, Ticketportal, Ticketart, Ticketstream a prostřednictvím služeb Goout a Smsticket.

Pokud by se akce nemohla konat z důvodu nepříznivého vývoje epidemie, bude stanoven náhradní termín a vstupenky zůstanou v platnosti.

 

COSMIC BLUES FESTIVAL

21.8.2021 od 14 hodin Zahrádka na Střeláku, Brno-Pisárky

www.brnokoncert.cz 

 

První ročník bluesového festivalu Cosmic Blues přiveze světoznámou britskou formaci The Animals, která od 60. let hraje slavné hity, které se staly rockovou klasikou.

V téměř dvouhodinovém programu zazní například písně It’s My Life,Gonna ,Send You Back to Walker, Bring It On Home to Me, I’m Mad Again, The House of the Rising Sun, We Gotta Get out of This Place, Boom Boom, I’m in Love Again, I’m Crying a Don’t Let Me Be Misunderstood.

Fanoušci The Animals měli možnost kapelu vidět již dvakrát v Brně i Praze, kapela momentálně jezdí ve sestavě John Steel, Mickey Gallagher (původní členové z 60. let), Danny Handley a Roberto Ruiz, tedy bez Erica Burdona. Projev kapely je zcela autentický a zpěv Danny Handleyho srovnatelný s jeho slavnějším předchůdcem.

Festival začíná již ve 14 hodin, protože před slavnými Animals (koncert v 20.00) se představí několik dalších bluesových umělců – Band Of Heysek z Brna, Janis Joplin Revival a hosté.

Vstupenka za 599,- je k dostání v hlavních předprodejích (Ticketmaster, Ticketportal, Goout).

Předběžný program:

14.00 Otevření areálu DJ Vincent Vega

16.00 Band Of Heysek

18.00 Janis Joplin Revival

20.00 The Animals and Friends (UK)

Comments

comments

Vyhledat