Columbia – letní kolekce a tipy

Léto v pohodě – co nepodcenit na prázdninových cestách za dobrodružstvím?

Akční léto plné cest, dobrodružství a objevování krás pobytu v přírodě s přáteli či rodinou je stále populárnějším trendem. Ať už jde o cestování vanem nebo jen o výlety s výšlapy do hor, či aktivní dovolenou kombinující vodu, kola, treky s odpočinkem u večerního grilování. Kromě dobré nálady a pohodových parťáků potřebujete i správné funkční oblečení a doplňky. Vyplatí se do nich zainvestovat, protože mohou zásadně ovlivnit, jak si své plány užijete navzdory náladám počasí.

 

Obsah obrázku auto, exteriér, obloha, země

Popis byl vytvořen automatickyObsah obrázku exteriér, voda, hora, příroda

Popis byl vytvořen automaticky

 

Letní kolekce Columbia nabízí sofistikované outfity i jednotlivé kusy, které díky technologiím umožňují funkční ochranu a pohodlí v horkých teplotách i v letních bouřkách nebo při chladnějších večerech. Kolekce je navržena na míru letním outdoorovým aktivitám a nepostrádá atraktivní styl. Stačí si vybrat. Od klobouků, přes větrovky, mikiny, trička a topy po batohy a ledvinky. Nebo boty, které ochrání a zároveň dýchají a rychle schnou. Columbia Sportswear nabízí outfity pro celou rodinu.

Technologie pro letní pohodu

 

Kolekce nabízí řadou velmi efektivních a mezinárodně oceněných technologií pro letní outdoorové aktivity. Technologie Columbia Omni-Shade chrání před škodlivými UV paprsky. Pocit sucha a chladu v horku je pro letní outdoorové i sportovní aktivity zásadní. Omni-Wick odvádí od pokožky vlhkost a pot po plochých funkčních vláknech na povrch látky, kde se rychle odpaří. Pomáhá tak i regulovat teplotu těla. Revoluční technologie Columbia Omni-Freeze Zero poskytuje chladivý efekt aktivovaný kontaktem s tělesným potem. V textilním materiálu jsou zapracovány drobné chladící polymerové kroužky, které snižují teplotu materiálu, urychlují proces odvádění vlhkosti od těla a zajišťují okamžité ochlazení s dlouhotrvajícím účinkem. Podle odborných testů snižuje technologie Omni-Freeze Zero teplotu materiálu  a tak i vaši pocitovou teplotu až o 10°C. V kolekci Columbia jsou různé technologie kombinovány tak, aby oblečení poskytovalo maximální chladivý komfort, rychle schlo. Být v suchu jistí technologie Columbia Omni-Tech a OutDry. Jsou zastoupeny od mikin, přes bundy po obuv.

Obsah obrázku oblečení, osoba, košile, muž

Popis byl vytvořen automaticky

Tipy na letní outfit

 

Columbia Zero Ice Cirro-Cool – funkční tričko s chladivými technologiemi v atraktivních barvách pro muže i ženy. Rychle schne, odvádí pot od těla a chladí. Ochrání i před škodlivými slunečními paprsky. Cena: 1 299 Kč.

Obsah obrázku rukáv, košile

Popis byl vytvořen automaticky

Columbia Sun Trek je rychleschnoucí letní bavlněné tričko s potiskem. Technologie Omni-Wick rychle a účinně odstraňuje vlhkost a odvádí pot. Technologie Omni-Shade UPF 50 navíc poskytuje ochranu před škodlivým slunečním zářením. Tričko je k dispozici v dámské i pánské verzi.
Cena: 999 Kč.

 

Kombinace šortek a sukně v jednom je v provedení značky Columbia ideální stylová část outfitu pro ženy. Columbia Saturday Trail Skort poskytuje volnost pohybu i funkčnost materiálu. Pro muže jsou pak ideální šortky Columbia Maxtrail Shorts.

 

Columbia Summertide je ekologická bota z recyklovaných materiálů, ideální pro outdoorové aktivity spojené s vodou nebo vodními sporty jako rafting, paddle boarding apod. Síťovano-neoprénový svršek spolu s ventilovanou mezipodešví přinášejí maximální prodyšnost, průtok vody a rychlé schnutí. Podešev je vybavena vzorkem se směsí pro přilnavost na mokrém podkladu. Jsou k dispozici v dámském i pánském provedení. Cena: 2 599 Kč.Obsah obrázku obuv, interiér

Popis byl vytvořen automaticky

 

Columbia Vent Areo jsou ideální pro pěší turistiku, ale také jako lehká městská obuv. Díky síťovanému svršku se syntetickými překryvy a otvory v mezipodešvi jsou extrémně prodyšné. Svršek je navíc vybaven ochranou paty a bota pohodlně obejme chodidlo jako ponožka. Mezipodešev využívá technologii Techlite+ pro odpružení a stabilitu. Přilnavost na mokrém a suchém povrchu zajišťuje gumová podrážka Omni-Grip. Columbia Vent Areo jsou k dispozici v dámské i pánské verzi za 2 299 Kč.Obsah obrázku zdobené, obuv

Popis byl vytvořen automaticky

 

Nezapomeňte na stylové mikiny a větrovky…. V letní kolekci nechybí ani univerzální pohodlné košile, šaty, trička s trendy květinovými potisky, logy, které oživí letní outfity. Stylově zazáříte i na odpolední pohodové zahradní party nebo grilovačce s přáteli či rodinou.

Obsah obrázku obuv, oblečení, boty

Popis byl vytvořen automaticky

Běháte v přírodě a zároveň chodíte treky a hledáte multifunkční botu? Tak Columbia Ascent Escape je famózní novinka, jejíž technologie a barevný design si podmaní každého. Jedná se o lehkou  flexibilní botu, která  nabízí výjimečný fit díky síťované konstrukci, zatímco obsázka na špičce a krytý jazyk neustále chrání vaše nohy. Silná gumová podešev s Adapt Trax má dobrou trakci na všech površích, mezipodešev Techlite+ nabízí komfortní a stabilní tlumení a vy se tak můžete soustředit na svůj běh. Nabízí se v několika barevných variantách v dámském i pánském provedení za 3 399 Kč.

Obsah obrázku oblečení, obuv

Popis byl vytvořen automaticky

K dispozici je také model Columbia Ascent Summit, který přináší lehkou kotníčkovou trekingovou botu s voděodolnou prodyšnou technologií OutDry za 4 199 Kč.

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia, ve značkovém e-shopu vitejvenku.cz nebo sportovna.cz/columbia. Dále pak v řetězci Sportisimo a Harvis, ale také v řadě dalších e-shopů jako například sportisimo.cz/columbia4camping.cz a nově také v Urban Store –https://www.urbanstore.cz/znacky/columbia

 

Comments

comments

Vyhledat