Umění na Metronome Festivalu

foto pořadatel akce
foto pořadatel akce

Návštěvníci Metronome festivalu se mohou těšit nejen na hvězdný hudební zážitek s The Chemical Brothers, Massive Attack, Tomem Odellem, nebo Tata Bojs, ale i na mnoho dalších zajímavostí, které festival nabízí. Jednou z nich je umělecké pojetí celého festivalu díky umělcům v čele s Milanem Caisem, Michalem Cimalou a Jensem Besserem. Vstupenky jsou v prodeji na www.metronomefestival.cz a v síti Ticketpro.

„Kromě špičkových služeb, jako jsou bezhotovostní platby, luxusní gastronomické zážitky nebo komfortní obýváky na návštěvníky čekají také pro hudební festival netypické umělecké zážitky. V areálu se totiž sejdou díla tří významných výtvarníků,“ popisuje David Gaydečka, producent festivalu. Jedním z nich je zpěvák a bubeník Tata Bojs Milan Cais. Souběžně s hudební kariérou se věnuje intenzivně i výtvarnému umění, naposledy zaujal videomappingem obřích očí na chladící věže temelínské elektrárny.

Milan Cais pro Metronome Festival Prague připravil výtvarné řešení Moon stage, kde v pátek proběhnou třicáté narozeniny kapely Tata Bojs.

Comments

comments

Vyhledat