Bohemian Taboo vystavuje erotic art ve Velké Británii

Bohemian Taboo s potěšením oznamuje výstavní spolupráci s britským umělecko komunitním projektem Collective gallery and Art Project Space v St.Albans ve Velké Británii,  kdy ve dnech 7. – 14. 9. 2021 společně uspořádají výstavu erotického umění pod názvem  Bohemian Taboo. 

Společnost Bohemian Taboo, jejímž prvním počinem byla recenzenty i publikem skvěle přijatá kniha Bohemian Taboo Stories – Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy, připravila pro návštěvníky na britských  ostrovech k vidění nejen ilustrace a fotografie obsažené v této knize, ale představí také další odvážná  designová a výtvarná díla tuzemských umělců, jejichž tvorba se dotýká i oblasti nahoty, sexuality a  erotiky. Po úspěšném představení Bohemian Taboo Stories na Seattle Erotic Art Festivalu a International Festival of Erotic Arts mohou domácí umělci zaznamenat další mezinárodní úspěch.

Několik těchto zajímavých děl a neotřelých nápadů Bohemian Taboo brzy představí i v České republice.  Spolu s výstavou představuje Bohemian Taboo i nové logo a vizuální identitu od grafiků SPACE1, na niž v nejbližší době naváže také zbrusu nový web, který tvůrcům z oblasti erotic art poskytne prostor pro  prezentaci, prodej, diskusi a další aktivity.

Vystavující: 

Kobayashi

JANAJPU

Born !n Porn

Hedonist

Fotografie a ilustrace z knihy Bohemian Taboo Stories od: 

Myokard

Martina Kurková Nožičková

Martin Faltejsek

Daniel Kurz

Václav Jirásek

Danny Worm

Petr Jedinák

Lucie Kout

Robert Rambousek

Milan Mošna

Leah Takata

Bet Orten

Henryk Mrejzek

Katastrofé

 

Comments

comments

Vyhledat