Rival Consoles a Lone: britská producentská špička přijíždí do Prahy

Rozjíždí se další ročník festivalu Spectaculare. Jedním z největších taháků je bezpochyby koncert současné producentské špičky Rival Consoles a Lone. Kromě pulzujících rytmů na vás čeká i vizuální show pod vedením uznáváného novomediálního umělce Borise Vitázka.

 

Už 16. března si můžete užít jeden z nejočekávanějších koncertů letošního ročníku fesitvalu Spectaculare.

Rival Consoles do Prahy přiveze spolu se známými hitovkami i materiál ze své nové desky Overflow. To se zrodilo díky spolupráci se světoznámým choreografem Alexanderem Whitleym.Ten hudebníka pozval do projektu, který se ptá, co se děje s člověkem v éře neviditelných algoritmů, šmírovacích technologií a velkých dat ovlivňujících naše životy. Na desce Rival Consoles například sampluje elektromagnetické signály uvnitř iPhonu napojeného na sociální média. Jak nové album zní si poslechněte tady.

„Ve světě velkých dat je všechno neviditelné, tiché a skryté za příjemnou a lákavou estetikou,“ říká o desce Rival Consoles.

Večírek festivalu Spectaculare přivítá i britského producenta jménem Lone, který už víc než dekádu patří mezi špičku klubových beatmakerů na ostrovech. Ať už se inspiruje kteroukoliv odnoží klubové hudby, můžete si být jistí, že britský producent Lone k materiálu přistoupí s unikátním citem pro detail a posedlostí stoprocentního fanouška. Jak zní jeho cover legendy Boards of Canada? Poslechněte si tady.

Comments

comments

Vyhledat