Jarní novinky ve Starbucks

Do kaváren Starbucks zavítalo několik osvěžujících novinek. Vychutnejte si nové ledové nápoje:

Všechny kávové fanoušky určitě potěší dvě ledové novinky Iced Shaken Oat Espresso. Jemná káva Blonde Roast ve spojení s ovesným nápojem, protřepaná s ledem a sirupem z hnědého cukru, vytváří unikátní chuťový profil Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso. Tento nápoj je navíc stoprocentně veganský a doplňuje tak bohatou nabídku nápojů, dezertů a sendvičů na rostlinné bázi v kavárnách Starbucks. Pokud máte rádi chuť bílé čokolády, určitě ochutnejte verzi Iced White Mocha Oat Shaken Espresso, která v sobě kromě kávy Blonde Roast a ovesného nápoje ukrývá také bílý mocha sirup. Obě varianty Iced Shaken Oat Espresso jsou charakteristické svou ledovou, lehkou chutí s odvážným a komplexním závěrem.

Pokud patříte mezi fajnšmekry a rádi si vychutnáte jedinečný zážitek z kávy, určitě zavítejte do kavárny Starbucks Reserve na pražském Jungmannově náměstí a ochutnejte nápoje z řady Nitro Cold Brew. Nitro Cold Brew připravujeme ze speciální směsi kávy, která se louhuje ve studené vodě více než 20 hodin, naplněná dusíkem se čepuje a vytváří tak unikátní lávový efekt. Káva je typická svojí hladkou, lehkou texturou a sametovou vrstvou pěny. Tuto jedinečnou kávu si nyní navíc můžete vychutnat ve verzi Brown Sugar Nitro Cold Brew se sirupem z hnědého cukru.

Comments

comments

Vyhledat