Odvážné barvy plné života najdete v jarní a letní kolekci Fielmann

 Fielmann
Fielmann
Vystavte se hřejivým paprskům bez obav a stylově. Sluneční brýle z optiky Fielmann vyjádří vaši jedinečnou osobnost a upoutají pozornost, kamkoli vkročíte.
K létu patří nepřehlédnutelné módní kousky, s nimiž ihned vystoupíte z davu. V optikách Fielmann najdete nejpestřejší trendy letošní sezóny.
Chcete-li vyniknout ve výrazných acetátových obroučkách, vsaďte na řadu MILKY & BOLD. Masivním brýlím s retro nádechem dávají ještě avantgardnější vyznění syté barvy a matný opálový lesk. Design jde vždycky o krok dál, než byste se odvážili pomyslet – módní modely ožívají díky hravému kontrastu hranatých obrub s mléčnými barvami. Milovníci módy, ať už ženy či muži, mohou docílit nepřeberného množství looků.
Fielmann Group je akciová společnost s rodinným vedením se sídlem v německém Hamburku. Jako maximálně proklientský poskytovatel brýlí a kontaktních čoček poskytujeme 27 milionům našich aktivních zákazníků služby prostřednictvím platformy omnichannel, zahrnující jak digitální prodejní kanály, tak i více než 900 maloobchodních prodejen v 16 zemích. Čeští zákazníci mohou nakupovat brýle z jarní a letní kolekce a designové modely nejslavnějších světových značek za skvělé ceny ve čtyřech pražských prodejnách: Na Příkopě 20 a v obchodních centrech Westfield Chodov, Centrum Černý Most a Metropole Zličín. Využijte profesionálního měření zraku, které je vždy zdarma a bez závazků. Široká nabídka kontaktních čoček a slunečních brýlí je k dispozici také na e-shopu fielmann.cz.

Comments

comments

Vyhledat