Na Žižkově se otvírá Mr G’s Asian – asijské bistro s thajskou příchutí

Mr G’s Asian je asijské bistro s velkým thajským vlivem, které se zrodilo z nadšení a vášně pro jedinečnou a kvalitní gastronomii. Společný koncept šéfkuchaře a restauratéra Riccarda Lucque a šéfkuchaře Grega Haynese, pana G, najdete na dobře známé adrese, na místě bývalé La Bottega Gastronomica v Ondříčkově 17.

Místo dostalo nový design i koncept, nyní voní asijskými chutěmi a jako součást La Collezione se můžete spolehnout na kvalitu a servis, které znáte ze sítě podniků La Collezione.

 

Kdo je pan G? 

Greg je vášnivým australským šéfkuchařem, který si s sebou přivezl plný kufr zkušeností z asijské kuchyně. Definovali bychom ho jako velmi energickou osobnost. Je velkorysý a také skvělý team leader. S Riccardem se seznámili v Aromi, kde dva roky vařil. Jeho um a kuchyně ho nadchly natolik, že se rozhodl podpořit jeho talent a společně otevřít nový koncept.

 Jaké je menu? 

Těšte se na delikátní seafood a kvalitní maso doprovázené jedinečnými italskými víny a pikantními koktejly. Koncept Mr G’s je navržen ke sdílení pokrmů, všechny hlavní chody doporučujeme pro 2-3 osoby.  Menu dominuje čerstvost, je lehce až velmi, velmi pikantní, když budete chtít. V každém soustu najdete vášeň, s níž chody připravujeme a celé menu si nejvíce užijete, když se o něj podělíte s přáteli, kolegy i celou rodinou. Všichni hosté jsou vítáni. Máme kid’s menu a jsme dog friendly. V pátek i sobotu to u nás žije více než když jindy. Během večeří hraje DJ Lora, která skvěle podtrhuje uvolněnou atmosféru místa.

Jaký je Mr G’s ?

Živelný, zábavný, profesionální, kreativní, pikantní a plný života … Mr G’s je místem pro všechny, kteří neodolají novým gastronomickým zážitkům a explozi chutí ve vašich ústech. Užijte si Mr G’s na maximum, těšíme se, až ochutnáte.

Nahlédněte do G’s Asian bistra na webu  na instagramu nebo facebooku

Comments

comments

Vyhledat