Život v éteru: nové odměny

Kampaň ke knize o historii Radia 1 pokračuje, zbývá 23 dní.

 

O co jde?

Jedinečná sbírka vzpomínek s desítkami svědectví DJů, ale i lidí z kanceláře nebo těch, kdo Radio 1 „pouze“ poslouchají. Život v éteru si získal pozornost ihned po zahájení kampaně na crowdfundingové platfomě Hithit – i když do konce zbývá 23 dní, je už jisté, že drahá výroba knihy se zaplatí.

Příběh Radia 1 je nejen příběhem konkrétní stanice, ale i celého soukromého vysílání v Česku: právě tahle parta „pirátů“ prošlápla cestu všem soukromám rádiím, která po revoluci neměla ani právní rámec.

 

Vydání jedinečné kroniky o kultu nejen 90. let je možno podpořit na platformě Hithit. Kromě samotné knihy jsou v odměnách pro přispěvatele i vstupy na hudební akce, merch z limitované edice, nebo třeba slevy na vinyly a malba studia Radia 1.

 

Nové odměny jsou průběžně přidávány během celé kampaně! Znamená to, že i ti, kdo knihu už mají jistou, mohou najít něco nového. Aktuálně přibyla nejoblíbenější odměna, která se už dvakrát vyprodala – ručně pletené ponožky od autorky publikace. „Normální lidi si užívají procházek v jarní přírodě, já pletu, no,“ říká Jana Kománková.

Kromě samotných knih jsou k mání plakáty, tašky, obrazy, vstupy na kulturní akce a další.

 

Aktuálně je vybráno 506 491 Kč.

https://www.hithit.com/cs/project/11979/probudme-knihu-zivot-v-eteru

Comments

comments

Vyhledat