Podzim ve Starbucks – soutěž

Možná se tomu momentálně ani nechce věřit, ale tenhle měsíc přichází podzim. A přijde den, kdy nekonečné horké dny ustoupí pošmourným ranním mlhám a vytrvalým děšťům. A co je ten nejlepší doplněk padajícího listí, barevné podzimní přírody, vrstvených outfitů a klesajících venkovních teplot? No přece nápoj, který se stal fenoménem po celém světě – lahodné a krémové Pumpkin Spice Latte. 

Nemůžete se dočkat podzimu? Tento ikonický nápoj kombinující espresso, sirup s příchutí dýňového koláče a napěněné mléko s ozdobou ze šlehačky a dýňového koření, vám pomůže navodit tu správnou atmosféru. Tento rok si jej můžete vychutnat nejen v tradiční horké verzi, která vás zahřeje, ale také v ledové variantě jako Iced Pumpkin Spice Latte nebo Iced Pumpkin Spice Frappuccino® blended beverage, a také ve veganské variantě.

Máte chuť na změnu? Vychutnejte si letos na podzim dýňové koření po svém!  Letos se totiž rodina nápojů Pumpkin Spice rozrostla o několik dalších členů. Ikonická příchuť dýňového koření je k dispozici také jako studená pěna Pumpkin Cream Cold Foam. Můžete si ji vychutnat v kombinaci s jemným Cold Brew, jako je Pumpkin Cream Cold Brew. Ale také jako zbrusu nový Pumpkin Cream Iced Oat shaken Espresso připravený z pražené kávy Starbucks Blonde® Roast, protřepaný se sirupem z hnědého cukru a zalitý krémovým ovesným nápojem. Studená pěna s příchutí dýňového koření si ale našla cestu do dalšího nového nápoje – Pumpkin Cream Iced Chai Tea Latte, který se připravuje z černého čaje s kardamomem, skořicí, černým pepřem a badyánem, v kombinaci s mlékem a výraznou chutí dýňového koření, a navíc s krémovou smetanovou studenou pěnou.

Dýchla na vás podzimní atmosféra? Na nás rozhodně ano!

 

Soutěž

Soutěžní otázka:

Vzhledem k dosavadním teplotám se ptáme: bude letos k dispozici ledová varianta nápoje Pumpkin Spice Latte? 

a) Ano.

b) Ne.

c) Ano, ale pouze v jedné pobočce v Murmansku.

Odpovědi posílejte mailem na souteze@protisedi.cz s předmětem „podzim2024“.

Soutěž končí v úterý 15. září 2024 ve 13 hodin.

Autoři prvních dvou správných odpovědí získají po 2 voucherech na libovolný nápoj do řetězce Starbucks.

Výhru nelze směnit za peníze. Pozor: abychom dali šanci všem, jeden výherce smí od 29. 7. 2021 na protisedi.cz vyhrát pouze 2x za kalendářní rok.

Správce předkládá subjektům zpracování dat pro účely korespondence následující souhlas:

„Tímto udělujete odvolatelný souhlas Správci – firmě PROTIŠEDI s.r.o., SPIS. ZN. C 242760 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby zpracovávala tyto osobní údaje:

e-mail
jméno
příjmení

V případě výhry zpracuje Správce také poštovní adresu výherce.

Výše uvedené údaje je nutné zpracovat za účelem činnosti Správce, zejména zasílání informací o výhře a korespondenci o zaslání výhry. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje firmy. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem. Osobní údaje nejsou předávány třetím osobám.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

– vzít souhlas kdykoliv zpět,
– požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
– požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
– požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
– v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.“

Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.

Comments

comments

Vyhledat