PUMA přináší revoluční Fast RB NITRO™ Elite

Na své misi přepsat pravidla hry tentokrát PUMA překonává všechny limity – představuje vysoce očekávané boty Fast RB NITRO™ Elite. Díky inovacím, které boří zavedená pravidla, špičkovým technologiím a odvážným designovým prvkům, revolučně mění Fast RB NITRO™ Elite kategorii běžecké obuvi.

Fast RB NITRO™ Elite s nekonvenčním vzhledem je vybavena 58 mm NITROFOAM™ Elite – nejpokročilejší pěnovou technologií od PUMA. A s 18 mm navíc nabízí tento model neuvěřitelnou míru tlumení a odezvy, která běžcům přináší sebevědomí, jaké dosud nezažili.

Mezi vrstvami pěny NITROFOAM™ Elite jsou strategicky umístěny hned tři karbonové vrstvy PWRPLATE, které zajišťují běžcům pohon vpřed, a podporují je v touze překonat osobní rekord.

Jedinečný prodyšný svršek ze síťoviny bez šněrování je navíc vyztužen PUMA PWRTAPE a špičkovou technologií podrážky PUMAGRIP, která poskytuje trakci na více površích i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Romain Girard, Head of Innovation Design v PUMA, dodává: „Naše elitní závodní boty jsou často omezeny předepsanými pravidly, ale u Fast RB NITRO™ Elite jsme si položili otázku: Co kdybychom posunuli běžeckou technologii na samotnou hranici možností? Toto není jen běžecká bota, je to způsob vyjádření. Důkaz našeho odhodlání být nejrychlejší značkou na světě, ale také tou nejvíce inovativní.“

Model je k dispozici ve dvou barevných provedeních, včetně futuristického Psychedelic Rush. Tento výrazný odstín je doplněn stříbrnými konturami a černým proužkem PUMA, který běžcům dodává pocit odvahy dosáhnou svého maximálního výkonu.

Barevné provedení Black-Sun Stream kombinuje elegantní černý svršek s výraznou ohnivou podrážkou, čímž poskytuje běžcům estetiku s vyšším kontrastem.

Model Fast RB NITRO™ Elite byl uveden na trh 28. srpna 2024 a k dispozici bude pouze 1 000 párů. 

Tenisky bude možné zakoupit na PUMA.com, ve vybraných prodejnách PUMA a ve vybraných prodejnách v USA, Velké Británii, severských zemích, Thajsku, Japonsku, Číně a Austrálii.

 

Fast RB NITRO™ Elite Specifikace

Cena: 8 999 Kč

Hmotnost: 355g

Výška podrážky: 46mm/58mm

 

Comments

comments

Vyhledat