NOVÁ KOLEKCE F&F AW18. Jaké jsou trendy?

foto F&F
foto F&F

F&F představuje novou kolekci Podzim/Zima 2018, již tradičně inspirovanou trendy
ze světových přehlídkových mol, ve které se mísí klasické prvky s moderními detaily.

Sledujte naše stránky, na příští týden pro vás chystáme soutěž o poukázky na nákup oblečení F&F!

Kolekce F&F AW18, která je bezesporu doposud tou nejodvážnější z dílny britských módních návrhářů, nabízí módu pro každodenní nošení, vytříbenou eleganci  i provokativní třpytivé modely pro královny večírků. Bezkonkurenční ceny jsou samozřejmostí. 

DÁMSKÁ KOLEKCE

Řada dámského oblečení pro období Podzim/Zima 2018 přináší vytříbenost a styl doslova pro každého – počínaje všudypřítomnou kostkou
a strukturovanými materiály, přes odvážnou paletu barev, až po blyštivé flitry typické pro bouřlivé „osmdesátky“. To vše v moderním nadčasovém designu a s klíčovými trendy high street značek. Temné barevné odstíny v kontrastu s výraznými cvoky symbolizují atmosféru Divokého západu, sexy ženskost tomuto stylu pak dodají kotníkové boty a luxusní samet či satén.

Motiv duhy – inspirace kolekcí Burberry AW18 – patrný především na fantastických oversized svetrech rozveselí šedé podzimní dny, stejně jako sportovní postranní vzory a barevné pruhy.

Důležité je nebát se kombinovat! Zemitý venkovský styl povznese tradiční kostka v klasickém střihu,  pro dokonalý a zároveň šik byznys look stačí sáhnout po svetru či blůze s rozšířenými rukávy.

Přechod z podzimu do zimy každoročně doprovází sezóna večírků! Úspěch vám zaručí pouzdrová flitrová sukně, elegantní lesklé kalhoty koženého vzhledu  se zavazováním, či květované maxi šaty. Žhavým trendem, bez kterého se rozhodně neobejdete, jsou všechny odstíny purpurové, stejně jako blyštivé třpytky a barevné flitry, v nichž se šarmem protančíte zpátky do víru „osmdesátek“.

OBUV A DOPLŇKY

Hlavním heslem je kontrast! Kovové cvoky  a lakovaná kůže se kombinují s tradičním tvídem  a kostkou – tak lze docílit pravého britského looku.

Sofistikovaná kolekce šperků F&F nabízí želvovinové náušnice a náhrdelníky či přívěsky z mramoru. Kabelky jsou jednoduché, minimalistické, nechybí rafinované kulaté modely, nebo klasické modely přes rameno i do ruky.

PÁNSKÁ KOLEKCE

Tradiční britská elegance je tentokrát jasným pojícím prvkem mezi dámskou a pánskou kolekcí  F&F AW18.

Barevný základ pánské neformální řady tvoří rezavě hnědá, která se prolíná celou kolekcí svrchního prádla. Objevuje se zejména v hřejivých pleteninách, nepostradatelných pro nadcházející chladné dny. Absolutním must-have je stylová bunda s kožešinou, dostupná v černé a hnědé barvě. Zaručeně dodá každému outfitu dokonalý vzhled, navíc za skvělou cenu!

Jednoduchý design a syté podzimní barvy kontrastují s tmavým květinovým potiskem  na košilích, což je další z must-have pro nadchá- zející zimní sezónu. Celkově kolekce F&F AW18 balancuje na pomezí formálního a neformálního stylu, kdy jasnými klíčovými prvky jsou zemité odstíny a mix textur a textilií.

DĚTSKÁ KOLEKCE

Dětská kolekce F&F Podzim/Zima je hravá,  a to především díky veselým potiskům, bohaté škále barev, vzorů a nejrůznějších materiálů. Na prvním místě zůstává pohodlí a styl. K tomu, aby to byla zároveň zábava, pomáhá především moderní design a roztomilé detaily.

Hlavní inspirací chlapecké řady je městský styl, který staví do kontrastu tradiční podzimní barevnou paletu s neony či odvážnými graffiti. Inspirací z přehlídkových mol je maskáčový motiv, patrný na všech klíčových kouscích, a to především v kombinaci s khaki a jednobarevným barevným základem. Pro malé chlapce se kamuflážový vzor objevuje v grafice s dinosaury, což tomuto trendu dodává zároveň potřebnou hravost.

Dívčí řada v sobě zosobňuje vše éterické – lesklé detaily na heboučkých materiálech vytváří mimořádně pohodlnou a třpytivou kolekci. I zde je na vybraných klíčových kouscích zakomponována tradiční kostka pro dosažení pravého britského looku.

Dětská kolekce F&F AW18 „Mini Me“ dětem umožňuje obléknout se jako rodiče. Fantastický kabát s trendy leopardím motivem, nebo klasické kostkované a maskáčové vzory jsou dostupné jak v dětské, tak v dospělácké kolekci.

Pro více inspirace v podání britské módní značky F&F navštivte F-F.com

Chcete-li se dozvědět více o aktuálním dění a módních novinkách,  staňte se fanouškem F&F na https://www.facebook.com/ffceskarepublika.

 

Comments

comments

Vyhledat