Exkluzivní spolupráce: Rosenthal a Versace. Kolekce nese název La Scala del Palazzo Verde

foto: popasta.cz
foto: popasta.cz

Jakmile vstoupíte do domovského milánského paláce Versace na Via Gesù, upoutá vaši pozornost nejen ikonická mozaika Medusy, ale i okouzlující scénické mramorové schodiště. A právě kovové spirály jeho zábradlí se staly inspirací pro novou společnou kolekci Rosenthal meets Versace, která dostala název „La Scala del Palazzo Verde“. Architektonický styl kolekce doplňuje elegantní zelenkavá paleta, připomínající klasické italské palácové fasády.

V nabídce jsou talíře klasické i servírovací, mísy, vázy, konvice na čaj i kávu, šálky a další nezbytné doplňky pro luxusní tabuli.

O značce
Německá značka Rosenthal od roku 1879 reprezentuje inovaci, design, kvalitu a sofistikované řemeslné zpracování perfektního porcelánu. Ve spolupráci s designéry, umělci a architekty, jako jsou například Walter Gropius, Raymond Loewy, Patricia Urquiola nebo Christophe de la Fontaine vznikají neobvyklé, nadčasové a moderní sbírky porcelánu, které jsou vyrobeny pro domácnosti i gastronomii a vyjadřují individuální, exkluzivní smysl pro stolování.
Široký sortiment značky Rosenthal nabízí kamenné prodejny Potten & Pannen – Staněk a e-shop Popasta.cz.

Comments

comments

Vyhledat