Bistro Wokin má další pobočku
ASIJSKÉ BISTRO WOKIN – ÚSPĚŠNÝ KONCEPT, KTERÝ FUNGUJE JIŽ 2 ROKY NYNÍ OTEVŘEL SVOU DRUHOU POBOČKU. MODERNÍ ASIJSKOU KUCHYNI SI OD TEĎ MŮŽETE VYCHUTNAT V SAMÉM CENTRU PRAHY, NEJEN V BLÍZKOSTI NÁRODNÍ TŘÍDY, ALE NOVĚ TAKÉ NEDALEKO VÁCLAVSKÉHO NÁMĚSTÍ.
Ve Wokinu si jdlo sestavíte sami. Základ pokrmu tvoří nudle nebo rýže (rýžové, vaječné, s pohankou, čerstvé japonské Udon, smažená rýže), doplníte ho masem (hovězím, kuřecím, vepřovým, kachnou), tofu nebo mořskými plody (krevetami, kalamáry). Poté si vyberete ze široké nabídky zeleniny (sójové výhonky, žampiony, houby Shitake, pak choi, papriky, brokolice, cuketa, zelené fazolové lusky, cherry rajčata, bambusové výhonky, jarní cibulka, ananas) a vše doplníte některou z asijských omáček, připravovaných podle vlastních receptur a posypem (sezamová semínka, smažená cibule nebo česnek, koriandr, limeta, jarní cibulka a drcené arašídy nebo kešu).
Maso upravují způsobem sous-vide (vaření při nízké teplotě ve vakuu). Ve Wokinu si pochutnají i lidé co mají intoleranci na laktózu nebo lepek, na své si přijdou i milovníci veganské kuchyně. Nudle dostanete v krabičce z kraftového papíru, kterou můžete rozložit na misku. Novou, již druhou, pobočku Wokin v Jindřišské ulici zdobí unikátní mozaika od Zdeňka Sýkory z roku 1966 – 1968, která byla dříve součástí podchodu na Václavském náměstí.
CO JE WOKIN
- Thajští kuchaři
- Koncept ve stylu “slož si sám”. Menu je jednoduché a přehledné
- Nudle či rýži si můžete vychutnat na místě, nebo si je vzít s sebou v krabičce
- Omáčky připravované podle vlastních receptur
https://www.facebook.com/wokinnoodlebistro/
https://www.instagram.com/wokin_noodle_bistro/