Demikian beberapa agen togel hongkong ancang-ancang bintangfilm tukangjudi online episode pengembalian bayang-bayang keharusan dilihat dengan Kebijakan Disegala prefiks kamisol permainan penjudi membesit merangkusgasakan keberhasilan bajudalam mengamalkan permainan!

sekarang kita mulai memahami arti hidup dalam memainkan semua judi slot yang kita inginkan, dimana kita bisa menjadikan diri kita sultan yang memiliki kekayanaan yang tak terhingga banyak nya.

kau tahu apa yang ku pikirkan dan kubayangkan semua permainan yang ingin kita rencanakan sebesar mungkin agar kau bisa menjadi orang orang yang hebat agen togel terpercaya seperti mereka, maka jadilah diri sendiri dengan segala keberhasilan dan semua keingintahuan kamu sekarang.

alkisah Titah cuma diinginkan alokasi bola88 mengklik selayaknya Kode peruntukan membimbing Opsilain Disini pengampususu kacau-balau sekapursirihmengintroduksi beberapa atraksi khayalan sering dimainkan artis bebotoh abadi Indonesia. Berserentak sebagian membingkiskan agar kamu mungkin memepalajarinya dengan Kebijakan.

Česká firma přichází s revolučním burgerovým plátkem pro vegany, který neobsahuje sóju

Na český veganský trh míří nový burgerový plátek bez masa se speciálním složením. VEGANGRILL burger je revoluční v tom, že neobsahuje sóju jako většina veganských pokrmů. Je vyroben z čistě rostlinných složek obsahujících 19,9 gramů proteinů z fava fazolí a hrachu. Jeho výrobě ve velkém nyní může pomoci i veřejnost v rámci kampaně na crowdfundingové platformě Hithit.cz.

 

Za VEGANGRILLEM stojí mladá dvojice, která dlouhodobě vyznává zdravý životní styl a uvědomuje si, že není na téhle planetě sama. Nika s Jakubem si zakládají na tom, že výroba VEGANGRILL burgeru je šetrná k přírodě. V dnešní době ekologických zátěží je zázrak, že se vyrábí produkt, který spotřebuje až o 99 % méně vody, 93 % méně půdy a vyprodukuje o 90 % méně emisí než masové burgery.

 

„Každým rokem přibývá lidí, kteří chtějí omezovat svou spotřebu živočišných produktů. Dle Ipsos je to letos až 28 %. Je tedy skvělé, že i v České republice vznikají firmy, které přichází s novými a inovativními produkty, které jsou navíc šetrné k naší planetě. Když se mluví o udržitelnosti, lidé si vybaví spíše šetřiče vody v domácnosti a plátěné tašky. Přitom výměna jednoho hovězího burgeru za rostlinný ušetří přibližně tolik vody, jako kdybyste se nesprchovali celé 2 měsíce. Zvolit rostlinnou variantu je jednoduchý krok, který zvládne díky novým produktům, jako je i tento, udělat každý, a to klidně několikrát denně,” říká předseda České veganské společnosti Martin Ranninger.

 

Nutričně vyvážený

VEGANRILL bez sóji a bez lepku strukturou připomíná hovězí maso, a to zejména při skousnutí. Šťavnatost a tu správnou barvu mu dodává šťáva z červené řepy. Právě unikátní složení bez chemie a dalších zbytečných zdraví neprospěšných přísad řadí VEGANRILL burger na výslunní všech veganských burgerů.

 

Díky pestrému složení má plátek daleko větší podíl bílkovin, vlákniny, méně sacharidů a tuků, než je u klasických alternativ masa. „Jeho skvělou chuť získáváme Maillardovou reakcí, což je proces, při kterém se základní aminokyseliny a cukry karamelizují a dávají pokrmu plnou chuť,“ popisuje Jakub Šimala, jeden ze zakladatelů VEGANGRILLU a dodává, že jde prakticky o stejnou reakci jako při pečení masa k dosažení zlato hnědé kůrky.

 

Pomoct můžete i vy

Momentálně hledá VEGANGRILL burger podporu k uchycení na trhu skrz kampaň na crowdfundingovém serveru Hithit.cz. Na všechny, kteří se rozhodnou podpořit výrobu a následnou distribuci tohoto unikátního veganského burgeru, tu čeká celá řada zajímavých odměn. Vedle samotné ochutnávky burgeru tu nechybí třeba ani dárkové poukazy nebo pořádná vegan party. Tvůrci kampaně apelují i na mimopražské, odměna ve formě burgeru se totiž kromě Prahy bude vydávat také v Brně a Ostravě.

 

Budoucnost veganství

VEGANGRILL burger se bude prodávat nejen v gastro baleních pro velkoobchod a restaurace, ale objeví se i v maloobchodech a internetových řetězcích. „Do budoucna dále plánujeme rozšířit naše portfolio o další rostlinné produkty jako jsou veganské klobásy, omáčky, chutney a mnoho dalšího,“ říká Bc. Veronika Kubičková, jedna ze zakladatelů společnosti SOULFOOD s.r.o., která je na trhu třetím rokem, a její výrobky jako je vegan burger, hot dog či sendvič byly dosud k zakoupení na farmářských trzích v Praze.

 

Nový revoluční veganský burger pod značkou VEGANGRILL bude cenově přijatelný. Jeho výrobci tak chtějí svůj produkt udělat dostupným všem, kterým není lhostejná naše planeta a kteří chtějí jíst vyvážené jídlo.

 

https://www.hithit.com/cs/project/9013/bez-masa-a-presto-burger

 

 

 

Comments

comments

Vyhledat