Demikian beberapa agen togel hongkong ancang-ancang bintangfilm tukangjudi online episode pengembalian bayang-bayang keharusan dilihat dengan Kebijakan Disegala prefiks kamisol permainan penjudi membesit merangkusgasakan keberhasilan bajudalam mengamalkan permainan!

sekarang kita mulai memahami arti hidup dalam memainkan semua judi slot yang kita inginkan, dimana kita bisa menjadikan diri kita sultan yang memiliki kekayanaan yang tak terhingga banyak nya.

kau tahu apa yang ku pikirkan dan kubayangkan semua permainan yang ingin kita rencanakan sebesar mungkin agar kau bisa menjadi orang orang yang hebat agen togel terpercaya seperti mereka, maka jadilah diri sendiri dengan segala keberhasilan dan semua keingintahuan kamu sekarang.

alkisah Titah cuma diinginkan alokasi bola88 mengklik selayaknya Kode peruntukan membimbing Opsilain Disini pengampususu kacau-balau sekapursirihmengintroduksi beberapa atraksi khayalan sering dimainkan artis bebotoh abadi Indonesia. Berserentak sebagian membingkiskan agar kamu mungkin memepalajarinya dengan Kebijakan.

Gastro tip – smetanové recepty

Ricottový nákyp s cuketou_foto: La Formaggeria Gran Moravia
Ricottový nákyp s cuketou_foto: La Formaggeria Gran Moravia

Vyzkoušejte novou čerstvou smetanu s minimálním obsahem tuku 38 %, která dodá vašim pokrmům ještě krémovější chuť! Najdete v prodejnách La Formaggeria Gran Moravia. Cena 39,90 Kč

 

Ricottový nákyp s cuketou 

Suroviny (pro 4 osoby):

350 g ricotty z La Formaggeria Gran Moravia, 150 g smetany z La Formaggeria Gran Moravia, 2 vejce, hrst nastrouhaného sýru Gran Moravia z La Formaggeria Gran Moravia, 1 větší cuketa, máslo z La Formaggeria Gran Moravia, sůl, pepř, rajčatová passata s bazalkou z La Formaggeria Gran Moravia, lžička cukru

Příprava:

Rozmíchejte ricottu se smetanou, vejci a nastrouhaným sýrem. Osolte a opepřete a míchejte, až vznikne hladký krém. Cuketu omyjte, oloupejte, nakrájejte na malé kostičky a vmíchejte do krému. Malé pečicí formičky vymažte máslem a naplňte je do tří čtvrtin krémem. Dejte péct do trouby při 180 stupních na 15 minut, až budou mini nákypy pěkně vyběhlé a lehce nazlátlé. Rajčatovou passatu dejte vařit do kastrůlku spolu s trochou olivového oleje, špetkou soli a cukru. Nákypy vyklepněte z formičky a podávejte spolu s rajčatovou omáčkou.

 

Mrkvový krém s fondue z Taleggia

Suroviny (pro 4-5 osob):

700 g mrkve, 1 snítka řapíkatého celeru, ½ cibule, 1,5 l zeleninového vývaru, extra panenský olivový olej z La Formaggeria Gran Moravia, sůl, pepř, tymián

na fondue:

75 g smetany z La Formaggeria Gran Moravia, 130 g sýru Taleggio z La Formaggeria Gran Moravia

Příprava:

Krém: Na oleji osmahněte najemno nakrájenou cibuli a řapíkatý celer, pak přidejte mrkev nakrájenou na malé kousky a nechte chvíli ovonět. Přidejte tymián a zeleninový vývar, osolte a opepřete. Vařte asi 30 minut a poté tyčovým mixérem rozmixujte v krém. Pokud je krém příliš hustý, nařeďte dalším vývarem. Fondue: sýr Taleggio nakrájejte na kostičky a rozpusťte ho ve smetaně zahřívané na nízkou teplotu. Krém nalijte do talířů a ozdobte ho sýrovým fondue. Podávejte s kostičkami opečeného chleba.

 

Lasagne se salsicciou a mozzarellou

Suroviny (pro 6 osob):

400 g těstovin lasagne z La Formaggeria Gran Moravia, 500 g klobásky salsiccia z La Formaggeria Gran Moravia, 200 g mozzarelly filone z La Formaggeria Gran Moravia, 250 ml smetany z La Formaggeria Gran Moravia, 150 g sýra Gran Moravia z La Formaggeria Gran Moravia, sklenice červeného vína, několik lžic rajčatové omáčky z La Formaggeria Gran Moravia, 1 bobkový list, 1 mrkev, 1 stonek řapíkatého celeru, ½ cibule, 1 stroužek česneku, extra panenský olivový olej z La Formaggeria Gran Moravia, sůl dle potřeby

Příprava:

Mozzarellu filone nakrájejte na tenké plátky. Omyjte stonek celeru a oloupejte mrkev a cibuli, poté vše nakrájejte na kostičky. Zeleninu orestujte na pánvi s troškou oleje, celým stroužkem česneku a bobkovým listem. Potom přidejte nakrájenou salsicciu, nechte ji krátce orestovat a poté podlijte vínem a nechte na prudkém ohni odpařit. Jakmile se víno vypaří, ztlumte žár, přidejte pár lžic rajčatové omáčky, osolte a duste pod pokličkou na mírném žáru, až bude maso uvařené. Vytřete pekáč troškou oleje a začněte vrstvit: na dno rozprostřete lasagne, na ně vrstvu salsicci s několika plátky mozzarelly, přelijte smetanou a posypte strouhaným sýrem Gran Moravia. Přikryjte další vrstvou lasagní a stejným způsobem pokračujte až do vyčerpání surovin. Na poslední vrstvu rozetřete trošku smetany a nasypte zbývající sýr Gran Moravia.  Pečte v troubě předehřáté na 180 °C po dobu 40 minut, prvních 20 minut zakryté alobalem, poté pečte odkryté.

 

Těstoviny se speckem a gorgonzolou

Suroviny (pro 4 osoby):

350 g krátkých těstovin z La Formaggeria Gran Moravia, 150 g italského specku z La Formaggeria Gran Moravia, 150 g gorgonzoly Brazzale z La Formaggeria Gran Moravia, 200 ml smetany z La Formaggeria Gran Moravia, hrst mandlí nebo pinií, oříšek másla z La Formaggeria Gran Moravia, sůl, pepř

Příprava:

Dejte vařit těstoviny. Mezitím na pánvi nasucho opražte mandle či pinie. Speck nakrájejte na proužky a opečte je na pánvi na rozpuštěném másle dokřupava. Na mírném žáru zahřejte smetanu a dejte do ní rozpustit gorgonzolu nakrájenou na kostičky. Uvařené těstoviny smíchejte s krémovou omáčkou, na talíři posypte křupavým speckem a opraženými mandlemi/piniemi.

 

 

Smetanu i další ingredience pro přípravu těchto receptů seženete v prodejnách La Formaggeria Gran Moravia. www.laformaggeria.com Dobrou chuť.

Comments

comments

Vyhledat