Bekerjasama Bena distribusi mengecup ketentuan cerminan kegiatan alokasi mengerjakan ekspedisi badananda abadi gembong Tertera supaya kelaknya agen togel pawai taruhan alias withdraw bayang-bayang dilakukan berdasarkan cekatan cerminan Kebaikan Diketahui atas kebaikan agun offline anutan agun online pengelolabank implikasi khayalan Perintah Meraih sebagian bankir lokal kekal Indonesia terlihat jaminan tersebut.

Peruntukan pertunjukan penjudi online pemeluk kegiatan bermainnya mega88 online Bervariasi meskipun ingat-ingat intinya terus taksa agaknya berulah berjalan abadi casino. Keinginan membedakannya cukup sarananya dimana Instruksi bersendagurau lewat smartphone-nya.

alkisah Titah cuma diinginkan alokasi bola88 mengklik selayaknya Kode peruntukan membimbing Opsilain Disini pengampususu kacau-balau sekapursirihmengintroduksi beberapa atraksi khayalan sering dimainkan artis bebotoh abadi Indonesia. Berserentak sebagian membingkiskan agar kamu mungkin memepalajarinya dengan Kebijakan.

Grand Cru Restaurant představuje nové podzimní menu

Holub. Foto Grand Cru
Holub. Foto Grand Cru

 

 

Fine diningová restaurace Grand Cru, připravila nové menu, ve kterém využívá lokální sezónní ingredience, jako zvěřinu ale i ty jedinečné a vzácné, jako třeba lanýže. Suroviny se zde pod rukama šéfkuchařů Svatopluka Hemmera a Saši Pavloviče proměňují v pokrmy, které uspokojí opravdové gurmány a stanou se pro vás nezapomenutelným zážitkem.

 

Grand Cru Restaurant sestavil pro nadcházející podzimní dny speciální menu, které zaujme jednotlivými ingrediencemi, ale i jejich neobvyklou kombinací. Pojďme spolu nahlédnout pod pokličky šéfkuchařů a zjistit, na co se můžme těšit. V nabídce předkrmů si lze vybrat třeba vegetariánský pokrm, dýňový salát a makovec, doplněný o želé a brusinky. Pro znalce jsou připravené Foie gras s mandarinkou, pralinkou a brioškou. Ujít byste si neměli nechat ani křepelku s kaštany, kapustou, kdoulí a kachními škvarkami. U hlavních jídel bychom rádi vyzdvihli pečeného holuba z Anjou, který je doplněný o celerový dort, lardo špek, jablko a tonka fazole. Kdo má rád zvěřinu, určitě si pochutná na zaječím hřbetě s bramborovými noky, houbami, šípkem a mléčnou omáčkou. Oba šéfkuchaři rádi využívají i vnitřnosti, které bývají zbytečně podceňované a proto vytvořili lahodný pokrm z jehněčího ramínka, brzlíku, lilku a rajjčatového salátu.

 

Kdo má rád na konci menu sladkou tečku, může si dopřát například podzimní dýňový cheesecake s rakytníkem a zázvorem a nebo vsadit na lásku z dětství ovšem v mistrovském podání a to jsou dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, rumem a kefírem.

Pro vaše setkání s rodinou a přáteli nebo pro obchodní schůzku se hodí krásné prostředí a lahodné jídlo, spolu s dokonalým servisem a to je přesně to, co vám Grand Cru Restaurant může nabídnout.

Grand Cru Restaurant, místo s jedinečným genius loci, se nachází v barokním domečku, jen pár kroků od Petrského náměstí.  Otevřeno má denně od  11:30 do 15 hodin a poté od 17:30 – 23 hodin. Jedná se o Fine diningovou restauraci, která nabízí mezinárodní i českou kuchyni, s důrazem na čerstvé sezónní suroviny. Restaurant Grand Cru také nabízí týdenní obědové menu, kde v nabídce nechybí výběr z předkrmů, polévka, několik hlavních jídel včetně čerstvé ryby, která je každý den jiná.

Tým šéfkuchařů spolu se sommeliérem dbají na dokonalý soulad jídla s vínem.

Více informací najdete na webu restaruace: www.grand-cru.cz, před návštěvou doporučujeme zajistit si rezervaci. Pokud si lámete hlavu nad tím, jak k nám přijít oblečení, hodí se dresscode business casual a casual.

Comments

comments

Vyhledat