Které české restaurace jsou v michelinském přehledu?

Aktuální přehled Michelinu doporučuje celkem 24 restaurací v Praze. Které to vlastně jsou? A v kterých vám můžeme něco konkrétního doporučit my?
Co se týče známých hvězd: Hvězdu mají podniky Fiels a la Degustation. Ocenění Bib Gourmand, které znamená kvalitní jídlo za dobrou cenu, mají Divinis, Dejvická 34, The Eatery a Na Kopci. Ostatní podniky jsou bez dalšího „Selected Restaurant“, což znamená, že podle inspektorů se zde dobře vaří.
Podívejte se na celý přehled i přímo na stránkách Michelinu na všechny české restaurace s odkazy a tipy. Přehled nemá hodnocení a generuje se vždy v jiném pořadí.

Riccardo Lucque kromě oceněné Aromi působí i na dalších postech. Jeho nejnovější projekt je cenově dostupná restaurace Farina, kde médiím i názorně ukazoval, jak se připravuje domácí pasta
-
Benjamin – Modern Cuisine
- Aromi – Italian (jedna z nejznámějších italských restaurací s bohatou historií. Aromi je i 25. nejlepší italskou restaurací světa podle gastronomic guide 50 Top Italy. Tady nešlápnete vedle.)
-
The Eatery – Czech (náš tip: není tu draho a chytře vymyšlená jídla z českých surovin vás inspirují. Dejte si rybu!)
-
Na Kopci – Traditional Cuisine
-
Salabka – Modern Cuisine
-
Divinis – Italian
-
Casa De Carli – Italian (náš tip: vitello tonnato a další klasická jídla italské kuchyně. Dejte si kávu!)
-
Portfolio – International
-
Výčep – Czech (náš tip: tady není draho, ale na oběd je to někdy až moc rychlovka)
-
Café Imperial – Traditional Cuisine (náš tip: Nejlepší bramborová kaše ve známém vesmíru. V rozhovoru nám ale Zdeněk Pohlreich její tajemství neprozradil. Podívejte se na naše interview do archivu.)
-
Dejvická 34 by Tomáš Černý – Italian
-
QQ Asian Kitchen – Asian
-
Grand Cru – Modern Cuisine
-
Monarch – Meats and Grills (náš tip: rozhodně steak a taky super olivový olej na cokoli, k čemu se hodí)
-
Field – Modern Cuisine
-
CottoCrudo – Italian
-
V Zátiší – Modern Cuisine
-
La Degustation Bohême Bourgeoise – Modern Cuisine
-
Pot au Feu – French
-
Yamato – Japanese (náš tip: poznejte, jak má chutnat opravdové sushi. Tady působí Jakub Horák, na jehož kurzu jsme byli, podívejte se na naši reportáž)
-
La Finestra in Cucina – Italian (stálice české gastronomické scény, nám tu chutnají ryby)
- Kampa Park – Modern Cuisine
- La Veranda – Mediterranean Cuisine
- Bockem – Czech