Novinky v KRO Kitchen
V našem okruhu se rozrůstá obliba podniku, o kterém jsem vám psali hned po jeho otevření: KRO Kitchen.
Bistro na Jiřáku (a sesterská pekárna ve Vršovicích) nabízejí vychytané verze známých jídel a také kreativní a chuťově skvělé pokrmy, které prozrazují zkušenosti z fine diningu – jedna věc je ogrilovat kuře, jiná je pak k tomu vymýšlet a stále obměňovat vychytávky jako uzené jablko, ořáškové máslo se sojovkou (UMAMI KICK!!!) a další.
Vlajkovou lodí bistra jsou grilovaná kuřata (nejlepší ve známém vesmíru) a vepřová kolena. Můžete si je mimochodem odnést i s sebou a ve svém doupátku blahořečit kuchařskému umu Vojtěcha Václavíka, který působil v michelinských restauracích v Oslu, a jeho entuziastického týmu. O tom, jak to v otevřené kuchyni šlape, se můžete přesvědčit každý den od 11 hodin.
Co je teď na obzoru nového, kdyby vás náhodou stálice menu omrzely? Zeptali jsme se přímo u zdroje.
„Nachos z fermentovaných brambor a fazolový hummus,“ láká nás KRO. „KROsadilly, vege květák s houbama, nové zelí…“ kdyby vám tohle stručné info nestačilo, dorazíme vás fotkama:
KRO KITCHEN
Vinohradská 66
Praha 3
Po-So 11-15 a 16-22
Neděle 11-16
rozvoz přes Wolt