Tip na kurz vaření: Taro v Laboratoriu

foto Laboratorio
foto Laboratorio

Už tenhle víkend se koná kurz Taro v Laboratoriu.

Naučte se vařit vietnamská jídla se skutečným mistrem!

Šéfkuchař: Khanh Ta

Jaké je menu?

Závitky – hovězí, avokádo, hoisin, thajská bazalka

Mien Ga polévka – nudle, shiitake, kuřecí vývar, limetové listy

Hlavní chod – krevety, tamarind, rýžové nudle, perila

Dezert – mango, lepkavá rýže, kokos

Cena

3 600 Kč včetně DPH za osobu

„TARO je pojmem vietnamské kuchyně a pražské gastronomické scény. Jsme rádi, že šéfkuchař Khanh přijal naše pozvání a na kurzu budete moci sbírat zkušenosti právě pod jeho vedením. Už jen koukat se Khanhovi pod ruce je velmi inspirující. Naučíte se nečekané techniky i práci s neobvyklými surovinami.  Khanh je pověstný svými inovativními nápady, precizním provedením a texturou svých pokrmů. Věřte, že tento kurz přinese spoustu nového, chutí se budeme pohybovat směrem z jihovýchodní do východní Asie. Čekejte promyšlený chuťový zážitek jako znáte z Taro.

Těšte se na výslovně sofistikované menu. Jestli jste fanouškem asijské kuchyně, pak je kurz určen právě vám. Pokud si cestu k asijské kuchyni teprve hledáte, pak vám otevíráme dveře k té nejlepší příležitosti, jak si ji zamilovat,“ říká laboratorio.

Více o kurzu na jejich webu.

Comments

comments

Vyhledat