Více než 40 influencerů z celého světa míří do Prahy

foto: klapper.cz
foto: klapper.cz

Už za několik týdnů zažije Praha největší událost social světa. Anketa Global Social Awards vůbec poprvé v historii ocení inspirativní osobnosti sociálních sítí napříč zeměmi a národy. Finálová galaceremony se uskuteční 29. května 2019 ve Foru Karlín.

Praha se tak stane dějištěm v Česku ojedinělé akce, která k nám přiveze přední hvězdy social médií. Na finálovou galaceremony se sjede více než 40 influencerů z celého světa, kteří díky podpoře a hlasům svých fanoušků postoupí do finále ankety. Mezi nominovanými jsou inspirativní osobnosti z mnoha zemí a kontinentů – mimo jiné okouzlující brazilská modelka Paola Antonini, kterou sleduje více než 2,6 milionu fanoušků a která při vážné nehodě přišla o nohu. Přesto inspiruje celý svět tím, že svůj handicap neskrývá a naplno si užívá život. Nominovaná je také Bonang Matheba, jihoafrická moderátorka a ikona stylu, která patří k nejpopulárnějším osobnostem Afriky ve světě zábavy a na sociálních sítí. A v kategorii Social Impact nechybí ani teprve šestnáctiletá švédská klimatická aktivistka Greta Thunberg.

O tom, kdo postoupí do finále Global Social Awards, rozhodne finálové hlasování, které končí 24. března. Hlasování probíhá na stránkách SocialAwards.Global nebo v aplikaci Global Social Awards. Finalisté poté budou představeni 1. dubna.

Moderátorkou večera bude Karolína Kurková, česká supermodelka, která si svými půvaby a kouzlem osobnosti dokázala získat uznání po celém světě.

„Hledali jsme českou osobnost, která významně překročila hranice České republiky a je celosvětovou inspirací pro druhé. Karolína je úžasná, profesionální, milá a velmi zaujatá pro to, co dělá,“ řekla zakladatelka Social Awards Michaela Derynková.

A na své si přijdou také fanoušci, kteří se se svými oblíbenci z nejrůznějších koutů světa mohou potkat a pozdravit osobně na Pre-party Meet & Greet 27. května v Hotelu Hilton Prague.

V rámci Global Social Awards se uskuteční 28. května také jednodenní moderní konference GLOSA Talks určená pro všechny z prostředí marketingu. Setká se zde více než 20 osobností sociálních médií spolu s influencery, marketéry, významnými hosty z celého světa, profesionály z oboru, novináři a fanoušky během otevřených debat.

Hlavní myšlenku Social Awards skvěle vystihuje hashtag #ThinkSocial, který má poukázat na společenský přesah ocenění, povzbuzovat zájem o sociální témata a šířit pozitivní hodnoty a podporu. Inspirovat a být inspirován.

#SocialAwards #ThinkSocial #visitczechrepublic #GLOSA2019
Vstupenky jsou k zakoupení v síti GoOUt.net

Comments

comments

Vyhledat