H&M přichází se stylovou letní kolekcí ve spolupráci s Netflixem

foto: H&M
foto: H&M

foto: H&M

H&M s nadšením oznamuje spolupráci s Netflixem a jejich oblíbeným televizním seriálem Stranger Things. Ten se v létě vrací na obrazovky s velmi očekávanou třetí sérií. Kolekce se zaměřila na ikonické prostředí kolem bazénu „Hawkins Community Pool“ a obsahuje velkou škálu oblečení, plavek a doplňků pro ženy i pro muže, inspirovanou tímto kultovním seriálem. Bude dostupná v prodejnách a online na HM.COM od 23. května.

V nadcházející třetí sezóně Stranger Things od Netflixu jsou představeny nové lokality fiktivního městečka Hawkins, a H&M má možnost vyprávět příběh skrze říši módy svou letní kolekcí, která se odehrává kolem místního bazénu.

S potisknutými tričky a tílky, kraťasy, overaly, plavkami a množstvím doplňků je kolekce Stranger Things jak poctou kultovním stylům 80. let, tak i letním dní u bazénu. Retro moderní siluety kolekce jsou navrženy týmem H&M ve spolupráci s Netflixem, a hlavními barvami jsou vedle fuchsiově růžové a šedozelené hlavně černá, červená a bílá. Některé kousky z kolekce budou k vidění přímo v seriálu, a logo Stranger Things bude zmíněno na spoustě produktů a doplňků.

Kolekci doprovází kampaň herce Dacre Montgomeryho, který hraje v seriálu Stranger Things Billyho Hargrova. Snímky velmi známého britského fotografa módy Matta Jonese jsou hrou s prostředím z filmu známým jako “Upside Down”.

Comments

comments

Vyhledat