Tipy na dárky III.

foto urbanlux
foto urbanlux

Třetí sada tipů na dárky k Vánocům 2019 (nebo jen tak).

Hravé puffy botky

Out N About Puffy Lace: Hravý design nové boty kombinuje klasické prvky z rodin bot Out N About a Kinetic se šik městským stylem pro každodenní pochůzky. Lesklý exteriér boty umocňují silné a výrazné tkaničky nebo široký suchý zip. K dispozici jsou v několika barevných variantách od stříbrné, přes starorůžovou, fialovou, červenou po černou klasiku za 3 699 Kč.

 

Balzám na ruce

Oway nabízí luxusní Balzám na ruce Remedy Hand Balm – ten slibuje opravu, prevenci a ošetření v jednom kroku. Bohatá a vzácná textura založená na rostlinných olejích a máslech pomáhá ruce udržovat hladké a hebké.  Přes 98% vyživujících, jednoduchých a ultra efektivních přírodně získaných složek. Podle nás skvělý a unisexový drobný dárek pro kolegyni nebo i kolegu. organic-way.cz

foto Oway

Smysluplný certifikát

Nadělte pod stromeček jeden z certifikátů na osobní asistence pro Mácu. Pomožte kvadruplegikovi žít samostatně. Certifikát za 750 korun pokryje Mácovi denní asistenci. Certifikát za 2500 korun pokryje asistenci na celý víkend. Žlutým certifikátem přispíváte na asistence libovolnou částkou.

Přečtěte si víc na facebooku, o projektu Hnutí Mácou více i na www.hnutimacou.cz

Super bunda

Dámská Columbia Heatzone 1000 Turbodown II Jacket z prémiové kolekce Titanium se pyšní technologií Omni-Heat 3D a největším zateplením 1 000 TurboDown, které kombinuje přírodní peří se syntetickou tepelnou izolací. Má propracovaný střih i mnoho funkčních prvků a doplňků pro skvělé zimní a lyžařské zážitky. Doporučená maloobchodní cena je 12 499 Kč.

foto Columbia

Datle a jiné dobroty

„Prodáváme ty nejkvalitnější datle odrůdy Medjool v kvalitě Jumbo Premium,“ říkají majitelé nového eshopu Gurmaniak. „Jsou to opravdu obrovské datle velké přes 5 cm s hmotností okolo 20 g. Mají velmi karamelovo-medovou chuť s ořechovými a ovocnými tóny. Právem je lze považovat za opravdovou delikatesu.“ Kromě toho u nich dostanete další dobroty (čaje nebo třeba plody baobabu, omáču z granátového jablíčka, piniová semínka, salep…) a můžete si nechat sestavit i dárkové balíčky: „Dárkové koše máme v současnosti 4 typizované, ale není problém je udělat zcela na přání ať co se týká obsahu, tak i cenové hladiny. Nabízíme také zdarma personalizaci včetně grafického návrhu a výroby – osobní přání, označení firmy…“

https://gurmaniak.cz

Opráski

Chcete vědět, jak to bylo s praotcem Čechem, Krokem a jeho dcerami nebo jak doopravdy proběhla Dívčí válka?

Na vše vrhne své nesmlpuvavé světlo tato kniha!

https://www.grada.cz/opraski-novi-povjesti-ceski-11469/

Candies

Sváteční časy se blíží a Captain Candy je na ně samozřejmě připraven.

Mikulášská nadílka:. Vybrat si můžete třeba  fazolky, vanilkový fondán, jahodovou spirálu, pekanové ořechy v čokoládě, lentilky, lískové ořechy v čokoládě, čokoládový fondán i ovocné medvídky.

Vánoční balíček: spirály lásky, ovocné mandle, jahodové spirály, velké jahody, pirátovy bobulky, malé jahody, fazolky, lentilky, stříbrné lískové ořechy nebo stříbrné mandle

Více na www.captain-candy.cz, kde si mimo jiné můžete candies také objednat on-line. Ať už podle svého, nebo v hotových balíčcích (zabalených ve stylových pirátských truhlách), které se mohou stát také skvělým dárkem pro přátele.

 

Pořádné boty

Kotníčkové boty Columbia Peakfreak X2 OutDry jsou díky moderní konstrukci velice lehké a pohodlně. Jsou zcela voděodolné a díky technologii Omni-Grip v podrážce boty na mokrém či vlhkém povrchu nekloužou. Jsou k dispozici v dámském i pánském provedení, nízké i kotníčkové variantě. Doporučená maloobchodní cena je 3 399 Kč.

foto Columbia

Luxusní pánská kosmetika

Inlight bio tělový olej s arnikou (200 ml)

Hřejivý a zklidňující tělový olej s arnikou pochází z produkce malé rodinné firmy a je vyráběn ručně na základě vlastní dlouho vyvíjené receptury. Všechny ingredience pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Inlight bio balzám na nohy (45 ml)

Uklidňující balzám plný bylinek a olejů, skutečný poklad pro suchá chodidla i hluboko rozpraskané paty, obsahuje ingredience vyhledávané pro svou schopnost zjemňovat zrohovatělou pokožku a podporovat krevní oběh.

Inlight bio pleťový olej pro muže (30 ml)

Kosmetický zázrak tvoří vyvážená směs olejů pro ochranu a hydrataci pokožky obličeje a krku s osvěžující vůní pačuli a pomeranče. Mysticky vonící pleťový olej pokožku zjemňuje a zásluhou vysokého obsahu ochranných antioxidačních látek, jako je meruňkový olej, olej z brutnáku lékařského a růžový olej, se snadno a rychle vstřebává. Výrobek se osvědčil nejen po holení, ale také při každodenní péči.

Kosmetika Ingliht je dostání na www.biorganica.cz

foto Inlight

Znovupoužitelný kelímek na kávu

Vánoční sezóna ve Starbucks již začala a kultovní reusable  „Red Cup“ se vrátil do kaváren. S reusable Red Cupem se také vrátily oblíbené vánoční nápoje, jako je Gingerbread Latte s perníkem, Toffee Nut Latte s příchutí karamelu a ořechů a nový Toasted Marshmallow Hot Chocolate pro všechny fanoušky horké čokolády a pěny z marshmallow. Pokud si je užijete ve svém Red Cupu, kromě vánoční atmosféry si můžete také užít dobrý pocit z úspory a 10,- slevu na svůj oblíbený nápoj.

Reusable Cup – Holiday, foto Starbucks

Tatra kolem světa 1987–1990

Kniha je pokračováním úspěšného titulu, který vyšel v roce 1989 s názvem Tatra kolem světa Evropa – Amerika, jehož se prodalo úctyhodných 76 000 výtisků. Nová kniha měla původně vyjít již po návratu expedice v roce 1990, ale z různých důvodů k vydání titulu nedošlo.

Po 30 letech obnovili myšlenku pokračování zakladatelé projektu Tatra kolem světa 2 Marek Havlíček a Petr Holeček. Na jejich popud Stanislav Synek původní rukopis dohledal a obohatil jej o dvě nové části. Knihu koupíte na webových stránkách projektu Tatra kolem světa 2. https://www.tatrakolemsveta2.cz/obchod/

 

STANISLAV SYNEK, povoláním jaderný fyzik, překladatel, tlumočník a jediný dosud žijící účastník celé expedice Tatra kolem světa, na křtu publikace v listopadu 2019

 

Francouzské pamlsky

Přemýšlíte nad dárkem pro kolegyni, maminku, kamarádku nebo třeba tchyni? Zkuste to letos s tradičními Makronkami ve speciálním vánočním balení z pekařství PAUL. Nádherně vypadají a skvěle chutnají! Tento dárek na poličce ve skříni neskončí… na cestu si dejte zázvorový čaj (i do tumbleru, který si přinesete s sebou), krásně zahřeje.

Hedvábný šátek ALFONS MUCHA

Šátek od Galerie hlavního města Prahy je z přírodního hedvábí a má vlastní certifikát, zabalen v dárkovém balení.

Ná šátku je motiv Slovanské svornosti od Alfonse Muchy z let 1910-1911, který byl navržen na výzdobu primátorského salónku Obecního domu v Praze.

Design: Studio Anymade
Výrobce: Zádruha 1900, s.r.o.
Rozměr: 80 x 80 cm

repro ghmp

Dobroty od Sváčka

Lahůdkářství Sváček je špička. Vyhlášený podnik nabízí sýry, salámy, paštiky, vína, maso a další dobroty z celé Evropy, a když budete sledovat jejich socální sítě, uvidíte, že je jezdí osobně vybírat. Plus třeba vlastní rolády… mňam.

Na něco jsme zapomněli….. na Happy Socks! 😀

 

Originální ponožky Happy Socks z vánoční kolekce Naugthy or Nice, která vznikla ve spolupráci s hlavním hrdinou známé americké komedie Sám doma, Macaulayem Culkinem, potěší každého na vašem vánočním seznamu. K dostání na urbanlux.cz.

foto Urbanlux

 

Comments

comments

Vyhledat