S Trail Mixy od Fine Gusto vám v břiše kručet nebude

foto výrobce
foto výrobce

 

Cestování je rok od roku dostupnější a mnoho lidí tak pravidelně vyráží objevovat krásy České republiky i exotických destinací. Co si ale zabalit pro případ, že vás v letadle přepadne hlad, nebo na pěším výletě potkáte nanejvýš zavřený bufet? Ať už jde o svačinu do letadla, do auta, k večernímu posezení s přáteli či třeba na sjezdovku, vždy je dobré mít nějakou železnou zásobu. Potřebnou energii vám pomůže doplnit Trail mix od pardubické firmy Fine Gusto.

Trail Mix – Zdravá kombinace sušeného masa, ovoce a ořechů

V zástupu různých typů „snacků“ si v posledních letech drží své čestné místo sušené maso. Důvodů je hned několik. Díky vysokému obsahu bílkovin vás pár plátků jerky zasytí na delší dobu. Navíc je skladné a dlouho vydrží. Mnoho lidí oceňuje také nulové zastoupení sacharidů a nízký obsah tuku. Pokud to ale není váš případ a pátráte po nutričně vyváženém jídle, nemusíte od sušeného masa chodit daleko.

Fine gusto nabízí Trail mix, který se vejde i do kapsy. Směs kromě hovězího nebo krůtího sušeného masa obsahuje také ořechy, semínka a sušené ovoce. Pochutnat si můžete na brusinkách, rozinkách, sušených jablcích či pomerančové kůře. Milovníky ořechů zase potěší pekanové ořechy, mandle nebo lískové oříšky. Netradiční kombinace slaných a sladkých pochutin se těší i oblibě dětí, které ne vždy samotné sušené maso ocení.

Mnoho energie, málo soli

Sušené maso se konzervuje solí, té ale ve sto gramech Trail mixu naleznete méně než dvě procenta. Čtvrtinu objemu tvoří bílkoviny, stejný podíl cukry ze sušeného ovoce a dvaadvacet gramů zdravé tuky z oříšků a semínek. V jednom balení jsou tak téměř stejným dílem zastoupeny všechny základní složky lidské stravy. Díky tomu má své místo nejen v cestovním zavazadle, ale i v jídelníčku sportovců či u vytížených pracujících.

pastedGraphic.png     pastedGraphic_1.png

Cena: 60 Kč (40g)

www.fine-gusto.cz

Comments

comments

Vyhledat