Autokino Dlabačov přidává představení!

V Autokině Dlabačov zaparkujete již od tohoto úterý. Dlabačov začal minulý týden s promítáním na velkém plátně na Hotelu Pyramida a již první dva dny vyprodal všechna „parkovací“ místa. Pro velký zájem svůj program rozšiřuje, a kromě plánované projekce od čtvrtka do soboty, přidává další snímky na úterý a středu.   

Jaké projekce Kino Dlabačov nabídne?

V úterý 12.5. ve 21:00 zopakuje promítání pěti Oskary oceněného korejského filmu Parazit. Tento film ve stylu Pulp Fiction patří mezi nejúspěšnější filmy roku. Snímek vypráví o tom, jak se mazaná chudá rodina infiltruje do bohaté domácnosti byznysmena. Film přináší kromě napětí, také satiru a vtip a dle mnoha ohlasů se jedná o nejzábavnějšího vítěze festivalu v Cannes od dob Pulp Fiction.

Ve středu 13.5. se návštěvníci budou moci těšit na kultovní klasiku bratrů Coenových Big Lebowski z roku 1998 s nezapomenutelným výkonem Jeffa Bridgese v hlavní roli. Promítání začíná opět ve 21:00.

Kino Dlabačov bude pokračovat ve čtvrtek 14.5. ve 21:00, celovečerním dokumentem o zneužívání dětí na internetu. Radikální film V síti režiséra Víta Klusáka a Barbory Chalupové připomíná tabuizované téma a rozpoutává tak válku s predátory českého internetu.

Na páteční večer přichystalo pro diváky rockovou pecku v podání Eltona Johna. Životní příběh největší hvězdy světové popmusic přiblíží 15.5. ve 21:00 film Rocketman. Epický fantaskní muzikál zachycuje neuvěřitelný osud Eltona Johna a zlomové okamžiky v jeho životě.

Na závěr přichystal Dlabačov překvapení! V sobotu 16.5. opět ve 21:00 se na plátně na Hotelu Pyramida rozzáří oblíbená česká komedie plná kultovních hlášek.

Vstupenky lze koupit pouze v předprodeji na www.dlabacov.cz nebo na GoOut, cena za 1 auto je 350 Kč bez ohledu na počet pasažérů. Pořadatelé doporučují však pouze dva diváky na předních sedadlech, díky střeše auta je zhoršený výhled na plátno. Parkoviště otevírá bránu již ve 20:15, aby se lépe zkoordinovalo parkování.  U vstupu obdrží diváci stanice na přenášení zvuku, které se připojí na autorádio nebo jsou k dispozici sluchátka. Na místě je možné zakoupit jednoduché občerstvení, které zajišťuje kavárna Dlabačov. Platba je možná pouze v hotovosti. Více informací najdete na www.dlabacov.cz nebo na facebooku.

Comments

comments

Vyhledat