Kino Evropský dům online: Realita

Kino Evropský dům online: Realita
Kino Evropský dům online: Realita

Kino Evropský dům pokračuje online díky službě Aerovod, kde můžete od uvedeného data události v průběhu jednoho týdne zhlédnout vybraný film. Ve středu 20. května se těšte na francouzskou absurdní komedií o filmových iluzích Realita od kultovního tvůrce Quentina Dupieuxe, který se nejprve proslavil svým hudebním pseudonymem Mr. Oizo.

Evropská komise v ČR a Kancelář Evropského parlamentu podporují kulturu i v těchto neobvyklých časech a rozhodli se zprostředkovat kvalitní evropské snímky divákům na doma. Stejně jako v případě klasických projekcí si uděláte zdarma rezervaci přes link níže, na jednu domácnost stačí jedna rezervace, pokud budete film sledovat společně, a nejpozději v uvedený den „projekce“ vám na adresu, kterou jste zadali při rezervaci, přijde mail s jednorázovým voucherem na zhlédnutí filmu na VoD portálu Aerovod. Voucher bude mít omezenou dobu platnosti na jeden týden od jeho aktivace. Kapacita rezervací je stejně jako v případě projekcí v Evropském domě omezena na 70 míst, respektive domácností.

Rezervace zde.

O FILMU
Nesmělému filmaři Jasonovi (Alain Chabat) se může splnit sen. Bohatý producent Bob Marshall souhlasí, že zafinancuje jeho hororový film. S jedinou podmínkou: Jason má 48 hodin na to, aby objevil nejlepší výkřik v historii filmu. Jeho hledání se však postupně mění v noční můru… Osobitý francouzský režisér Quentin Dupieux naplnil Realitu absurdním humorem, snovými pasážemi i hudbou Philipa Glasse.

Comments

comments

Vyhledat