BLUICER 3 V 1 POMŮŽE S DOZRÁVAJÍCÍM OVOCEM

Letní sezóna ovoce je v plném proudu, a ještě dlouho bude. Pokud vám sklizeň dělá hlavu a nechcete u plotny trávit celé dny, pak si vezměte na pomoc The 3x Bluicer Pro SJB815BSS od prémiové značky Sage. Jako jediný výrobek na trhu kombinuje 3 výrobky v jednom: standartní mixer, smoothie mixer a odšťavňovač a s vakuovým nástavcem tvoří unikátní domácí spotřebič pro přípravu zdravých nutri drinků v té nejvyšší možné kvalitě. A navíc šetří místo v kuchyni!

Bluicer Sage má 5 přednastavených programů pro mixování a 10 rychlostí pro odšťavňování, pro přípravu skvělých smoothie, koktejlů a ovocných šťáv. Odšťavňovat lze přímo do sklenice nebo mixovací nádoby, a čerstvou šťávu je tak možné rovnou využít pro přípravu smoothie.

Pro praktické využití má bluicer extra velký plnící otvor o šíři 88 mm, který pojme například i celá jablka. Ovládání je jednoduché a veškeré informace se zobrazují na podsvíceném LCD displeji.

Bluicer je rovněž vybaven speciálním nožovým systémem Kinetix a má robustní základnu v nerezovém provedení, která zajišťuje velmi tichý chod bez vibrací. Přístroj s příkonem 1350 W je také vybaven technologií Cold Spin, která se stará o to, aby teplota šťávy nevzrostla o více než 1 ⁰C, a nedošlo tak ke ztrátě vitamínů nadměrným zvýšením teploty.

Doporučená MOC Bluicer Sage SJB815BSS je 12.990, –

Comments

comments

Vyhledat