Kosmetické novinky: Denní řada OWAY

foto OWAY
foto OWAY

 

Denní hydratační a povzbuzující rituály.
Vlasy, které se často myjí, by měly být podrobeny rituálu, který spojuje jemné čištění, hydrataci a posilování s ochranou před oxidací, mechanickými a teplotními vlivy během stylingu. DAILY ACT řada dodává vlasům správnou kombinaci hydratace, ochrany a lesku, zvyšuje pevnost a odolnost a zabraňuje tvorbě roztřepených konečků.

FREQUENT USE HAIR & SCALP BATH denní šampon 50 ml, cena 215,- / 240 ml, cena 791,- / 950 ml, cena 1702,-
Šampon na každodenní používání pro všechny typy vlasů. Svým jemným složením s výtažky z biodynamicky pěstovaného citronu, výtažky z bio bílého čaje, eticky vypěstované Anisaty a kaštanovými proteiny je vhodný pro  každodenní používání. Vlasy zanechává zdravé, hebké a zářivě lesklé. Vhodné i pro muže.
Použití: Pro snadné rozčesávání a ochranu před nepřízní vnějších vlivů doporučujeme šampon používat v kombinaci s kondicionérem Frequent Use Conditioner a bezoplachovou kůrou No-Rinse Frequent Treatment.

FREQUENT USE CONDITIONER kondicionér 50 ml, cena 254,- / 240 ml, cena 918,- / 950 ml, cena 2007,-
Kondicionér vhodný pro všechny typy vlasů. Svým jemným složením s výtažky z biodynamicky pěstovaného citronu, výtažky z bio bílého čaje, eticky vypěstované Anisaty a kaštanovými proteiny je vhodný pro  každodenní používání. Výrazně usnadňuje rozčesávání vlasů a jejich následnou úpravu. Vlasy se méně cuchají i během dne.
Použití: Aplikujte na šamponem umyté vlasy, promasírujte, nechte působit a důkladně opláchněte.

PHYTOPROTEIN MIST 160 ml, cena 1006,-
Okamžité rozčesání a osvěžení. Poskytuje výživu a energii. Chrání konečky před roztřepením a v nějšími vlivy. Bezoplachová péče pro každý typ vlasů. Velice rychle se absorbuje do vlasů, a tak výrazně usnadňuje následnou úpravu.
Použití: Nanášejte na vlhké nebo suché vlasy, nechte vpít a upravujte jako obvykle. 


OBSAHUJE: 0-KM BIODYNAMICKÉ AKTIVNÍ SLOŽKY / BOTANICKÉ, ORGANICKÉ A BIODYNAMICKÉ ESENCIÁLNÍ OLEJE / ORGANICKÉ EXTRAKTY / FYTODERIVÁTY / KONDICIONÉRY A ZMĚKČOVADLA PŘÍRODNÍHO PŮVODU / SUROVINY Z FAIR TRADE TRHŮ / VEGANSKÉ SLOŽENÍ

NEOBSAHUJE: SLS / SLES / PARABEN / PARFEMACE / UMĚLA BARVIVA / PEG-PPG-BG / OMG / VAZELÍNA / FTALÁTY / EDTA

Francouzská 17, Praha 2 – Královské Vinohrady

Propojení krásy těla, ducha a mysli.

ECO ORGANIC BEAUTY ﺍ SHOWROOM ﺍ ACADEMY ﺍ ECO ART SALON ﺍ OWAY

www.organic-way.cz
www.ecosalonoway.cz

It’s up to you!

www.oway.it

 

Comments

comments

Vyhledat