Vans: duhová kolekce do deštivých dnů

Vans
Vans

Vans přichází letos na podzim se zábavnou kolekcí obuvi a oblečení navrženého ve spolupráci s Amirah Kassem, pekařkou, spisovatelkou, expertkou přes mouku a zakladatelkou FLOUR SHOPu, který se proslavil originálním duhovým dortem známým jako „Rainbow Explosion Cake“. Tvůrci společně skáčou „Off the Wall“ přímo do hromady třpytek a duhových cukrátek. Kolekce Vans x FLOUR SHOP vás obleče od hlavy až k patě do zářivých barev a duhových motivů, takže se budete moct každý den cítit jako o narozeninách. Hravá osobnost Kassem se odráží v této barevné kolekci pro děti i dospělé. Vans x FLOUR SHOP by Amirah Kassem je ode dneška k dostání v obchodech po celém světě.

 

Amirah Kassem, zakladatelka FLOUR SHOPu a autorka knih o pečení The Power of Sprinkles a The Magical Land of Birthdays, vyrostla v Mexiku, kde se od své matky naučila péct i zdobit. Dětství plné hraní s barvami a kreativního nepořádku v ní podle jejích vlastních slov podnítilo tvořivost a touhu po sebevyjádření. Díky tomu se pak nebála jít za svým snem a založila jedinečnou cukrárnu, která s hromadou třpytek a upřímnou radostí oslavuje každý den jako narozeniny. Pekárna FLOUR SHOP, která má pobočky v New Yorku a Los Angeles, se celosvětově proslavila svým duhovým dortem s překvapením uvnitř, který je explozí barevného zdobení a každému bez výjimky vykouzlí úsměv na tváři.

 

„Vždycky jsem byla Vans holka, takže možnost navrhnout celou kolekci obuvi, oblečení a doplňků pro Vans bylo pro mě splněným snem! Kolekce Vans x FLOUR SHOP v sobě spojuje ty nejúžasnější věci: duhu, třpytky a jednorožce. Takže ve vás skutečně evokuje radost jako o narozeninách,“ slibuje Amirah Kassem. „Už se moc těším, až uvidíte moji kolekci naživo… je naprosto kouzelná!“

 

Kolekce přináší tenisky Vans ComfyCush, které mají nyní ještě měkčí odpruženou podrážku navrženou tak, že se v nich budete cítit jako na obláčku. Model FLOUR SHOP Super ComfyCush Sk8-Hi RBW s okázalou dvoupatrovou podrážkou zaujme každého, kdo vyhledává vskutku osobitý styl. Už z dálky září duhovými pruhy po bocích, které jsou navíc doplněny duhovými dírkami na tkaničky, barevným logem Vans a vyšitým nápisem FLOUR SHOP přes paty. Kolekci doplňují další tři modely tenisek pro dospělé: Old Skool v bílé kůži s duhovými pruhy na špičce a patě, Old Skool posetý stříbrnými třpytkami, s duhovou podrážkou a zapínáním na suchý zip, a Classic Slip-On s potiskem FLOUR SHOP motivů a emotikonů v kombinaci s výrazným šachovnicovým vzorem značky Vans.

 

Kolekci Vans x FLOUR SHOP, která vás mimo obuvi také obleče od hlavy až k patě, dominuje černé tričko s dlouhým rukávem Vans x FLOUR SHOP Smiley, jako stvořené pro den strávený pečením, nebo jednoduše k rozjasnění šatníku. Tričko ve střihu boyfriend má šachovnicový vzor kolem krku, smajlíka vepředu a zezadu barevný nápis „Off The Wall“ doplněný o motiv kuchyňských chňapek. K triku se skvěle hodí sluneční brýle Vans x FLOUR SHOP s pruhovanými duhovými obroučkami ve tvaru srdce, nebo třeba batoh Patch Backpack s duhovými popruhy v šachovnicovém provedení.

 

Spolupráce Vans x FLOUR SHOP přináší také celou škálu oblečení a obuvi pro děti a batolata. Má za cíl inspirovat kluky a holky k tomu, aby si šli za svými sny, stejně jako to udělala Amirah Kassem. Za zmínku rozhodně stojí roztomilý design tenisek Classic Slip-On na motivy dortu „Cara the Unicorn“, který Amirah a její pekárnu proslavil.

 

Kolekce Vans x FLOUR SHOP by Amirah Kassem je dostupná u vybraných prodejců Vans, v kamenných obchodech a online na Vans.eu od začátku října. Mezitím si pamatujte, že s duhami, třpytkami a flitry můžete mít narozeniny každý den!

 

O společnosti Vans

Vans® pod záštitou VF Corporation (NYSE: VFC) je značka originální obuvi, oblečení a doplňků pro akční sporty. Autentické kolekce Vans® se prodávají v 84 zemích světa prostřednictvím sítě dceřiných společností, distributorů a mezinárodních poboček. Vans® má více než 2 000 maloobchodních prodejen po celém světě, a to jak vlastních, licencovaných, tak i partnerských. Značka Vans® podporuje kreativní sebevyjádření mladé generace napříč akčními sporty, uměním, hudbou a pouliční kulturou a přichází s progresivními platformami, jako jsou Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Pool Party, Vans Custom Culture a mezinárodní kulturní a hudební centrum House of Vans.

 

Comments

comments

Vyhledat