Největší a nejvlivnější komediální klub na planetě THE COMEDY STORE dorazí do Prahy

THE COMEDY STORE

 

Praha, RockOpera

 

12. 11. 2021 

11. 2. 2022 

13. 5. 2022

11. 11. 2022

 

Stále největší a nejvlivnější komediální klub na planetě.“ Time Out

 

CENY VSTUPENEK OD 390,- do 690,- Kč

VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTI TICKETMASTER OD 9. 7. 2021 V 10:00

 

Společnosti Live Nation a The Comedy Store oznamují sérii vystoupení napříč evropským kontinentem včetně zastávek v Paříži, Amsterodamu, Praze, Kodani, Stockholmu a Helsinkách. Vstupenky jsou již nyní k dostání na LiveNation.cz.

 

The Comedy Store je označován za místo, kde se zrodila alternativní komedie ve Velké Británii, a stal se odrazovým můstkem pro kariéru nespočtu stand-up hvězd, na jehož světoznámé scéně vystoupili například Michael McIntyre, Eddie Izzard nebo Jimmy Carr. Nejznámější britská komediální značka nyní ve velkém stylu přijíždí do Evropy, kam přiváží oslnivá představení, na nichž se představí nejzářivější hvězdy britské stand-up scény.

 

Fanoušci se mohou těšit na noc plnou čisté, nefiltrované komedie od těch nejlepších z britského a nyní i evropského komediálního okruhu. Don Ward, generální ředitel Comedy Store říká: „Po opožděném začátku našich evropských dobrodružství jsme nadšeni, že konečně přeneseme The Comedy Store na kontinent. Tato mezinárodní představení budou skvělým doplňkem k našim stávajícím komediálním místům v Manchesteru a Londýně i k našim stávajícím britským divadelním rezidencím.“

 

S téměř 40 lety zkušeností v oboru a jako přední jméno v oblasti komedie je The Comedy Store proslulý jako líheň nových komediálních talentů a zůstává místem, kde můžete vidět hvězdy zítřka již dnes. Eddie Izzard, John Bishop, Jimmy Carr, Rhod Gilbert a Sarah Millican, ti všichni si v The Comedy Store vybrali své komediální vzory a nyní, když společnost Live Nation převezme tour po celé Evropě, dosáhne nových výšin. The Comedy Store Europe přiveze „to nejlepší ze stand upu“ z celého světa a představí nejzářivější jména současné komedie.

Vstupenky jsou již nyní k dostání na LiveNation.cz.

 

Comments

comments

Vyhledat