Podívejte se na nové ponožky Hysteria

foto urbanlux
foto urbanlux

Hysteria by Happy Socks je značka luxusních dámských ponožek vytvořená speciálně pro ženy s vybraným vkusem a jasným názorem na módu. Vyznačuje se odvážnou estetikou, precizním zpracováním a rafinovanou kombinací barev. Touží pozvednout donedávna tolik přehlížený módní doplněk a vytvořit z něj designový kousek, který bude ženy po celém světě inspirovat ke skládání svých outfitů „odspodu nahoru“.

Nová kolekce Hysteria FW18 je tady, aby rozjasnila šeď dlouhých zimních měsíců. Je inspirovaná skandinávskou architekturou 20. století a okořeněná špetkou nadsázky. Je trochu kýčovitá, hodně výstřední, a naprosto úchvatná. Hysteria je zkrátka tolik hledaným rájem, ve kterém se snoubí nejnovější módní trendy s prvky retra.

Mantra této sezóny je: více je více! Více průsvitných materiálů, více třpytek a větší výběr pro každou příležitost. Nízké ponožky a podkolenky letos doplní novinka – nylonové punčocháče.

Paleta barev obsahuje tlumené tóny zimního období, něžné pastely, ale i spoustu křiklavých detailů, které dohromady vytváří dokonalý kontrast. Mezi vzory vynikají ostré geometrické tvary, moderní verze oblíbeného leoparda, duhové přecházení barev a třpytky, kam se podíváte.

Comments

comments

Vyhledat