Tipy na cestovatelské vychytávky

foto: RAVEN
foto: RAVEN
Cestovat po světě, to je sen mnoha lidí. Sbalit vše potřebné do co nejpraktičtějšího zavazadla a nezapomenout na některé důležité propriety, to je naopak noční můra. Množství a charakter sbalených věcí se mění s cílovou destinací, s plánovanými aktivitami a především, s osobou cestovatele nebo cestovatelky. Existují vychytávky, které dokáží cestování usnadnit a zpříjemnit.

Celodenní courání po městě vyčerpává a dehydratuje. Kupovat si neustále láhve s vodou v krámcích ve městech se po chvíli prodraží a je to především neookologické. Navíc, láhve zabírají spoustu místa v kabelce… a tak značka HYDRAPAK přichází s flexibilní zmačkatelnou lahví STASH , kterou lze jednoduše po vyprázdnění stlačit do zanedbatelné velikosti a v kabelce nebude vůbec překážet.

Rychle opláchnete jablíčko pro své dítě, osvěžíte si obličej po vyčerpávající procházce přírodou nebo umyjete potřebné nádobí při stanování v přírodě. To je Hydrapak PROPEL, rezervoár na 2 nebo 3 litry vody, který je praktickou součástí každé outdoorové výbavy.

Cílová destinace a aktivita: objevování přírody, horská turistika, kempování
Kdo cestuje: pár

Spaní pod širákem má své nevýhody – dotěrný lezoucí hmyz snadno ze země dosáhne na člověka, chlad od země se může dostavit i v létě… stany se zase nevejdou do každého zavazadla nebo zabírají příliš místa. Řešením může být hamaka DOUBLENEST pro dva od značky ENO.

Buďte si navzájem blíž, zatímco jste blíže přírodě. Je dostatečně prostorná pro oba a zároveň maximálně pohodlná pro každého. Nosnost této příjemné, prodyšné a rychleschnoucí hamaky je 180 kg. Vejde se do každého zavazadla – jednoduše lze smotat do velikosti půllitrové sklenice a takto zabalená váží pouhých 500g.

Na cestě po konkrétní zemi je nejlepší to, že jste pánem svého času a odpočinout si můžete kdekoliv a kdykoliv. Například na pláži, kde mezi palmy napnete pevnou hamaku ENO SingleNest.

 

 

Comments

comments

Vyhledat