Tip na akci: Double SWAG v prostoru pražského Divadla X10

15.4. 2022 v prostoru pražského Divadla X10 proběhne unikátní akce Double SWAG, která propojí lokální značky a obchody s večerním mejdanem, kde proběhne dvojitý křest hudebních nosičů Marata a BELXCHa.

 

Od 14.00 odstartuje v cool prostoru v centru Prahy market, kde se budou prezentovat lokální značky, vintage či second hand obchody nebo domácí steetwear. Zpětně se zde pokřtí Maratovo album Heretik, které vyšlo v říjnu roku 2021. Dále se pokřtí nově vznikající mixtape pražského rappera BELXCHa (Social Animal) s názvem Skate Mixtape 4. Křest Marata a BELXCHa podpoří i Sasga nebo KupKodein a těšit se můžete na speciální hosty, které si organizátoři prozatím nechávají jako překvapení.

Po koncertu si mohou návštěvníci akce užít mejdanu až do ranního kuropění v podání DJs: Freezer, Frank Flames, Galactic Donuts, Come4you, Gunlock, Zacotěplatim. V pátek 15.dubna si máš tedy možnost vychutnat nejen řádný rapový mejdan, ale navíc podpoříš lokální scénu i výrobce. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji na goout.net.

 

Důležité upozornění- Live koncerty končí ve 22:00!! Po 22:00 pouze DJS.

 

Videa:

Marat feat. Hugo Toxxx – Mechanismus https://www.youtube.com/watch?v=HgmRR4eSqXo

BELXCH – Nechápeš ten SWAG https://youtu.be/XTqqv7OYqjs

Galactic Donuts feat. Orion – Rumburak https://youtu.be/q8xt4NxzwMo

 

Comments

comments

Vyhledat