Colours of Ostrava udělali batoh s Baťou

všechny fotografie Baťa
všechny fotografie Baťa

  

Společnost Baťa a festival Colours of Ostrava navazují na loňskou úspěšnou spolupráci a po limitované kolekci festivalových tenisek přichází s batohem ve dvou barevných variacích navržených společně s kreativním studiem Kantors Creative Club. Batohy jsou k dostání ve vybraných prodejnách Baťa nebo online na www.bata.cz. 

Batoh má vychytávky vhodné nejen na festival (pláštěnka, skrytá boční kapsa na cennosti), ale i do města pro běžné nošení (otvor na sluchátka, vnitřní kapsa na notebook). Praktický objem 17 litrů zajistí, že unese vše potřebné.

Na samotném festivalu, který se koná 18.–21. července 2018 v industriálním areálu Dolních Vítkovic v Ostravě, bude opět připraven program v Baťa kreativní aréně u haly Gong – letos s podtitulem „Zažij Baťu na vlastní kůži“. Návštěvníci budou mít možnost vyrobit si netradiční doplňky z kůže, nakoupit si stylové kousky od známých blogerek Bloges Robes na již tradičním Bloges Marketu a samozřejmě si pořídit novou obuv či netradiční doplňky z festivalové kolekce, mezi nimiž nebude chybět zmiňovaný designový batoh. Novinkou je také účast Thomase Archera Bati na festivalovém diskuzním fóru MELTINGPOT, kde se zúčastní diskuze v sekci České značky. Pravnuk zakladatele Tomáše Bati a zároveň ředitel marketingu celé skupiny Baťa se podělí o svůj pohled na tuto značku s dlouholetou tradicí, její lokálnost i globální působení.

Značka Baťa letos podpoří festival Colours of Ostrava ještě v aktivaci „Na Colours bez čekání“. Umožní totiž ve svých dvou prodejnách – ve Flagship Store na Václavském náměstí v Praze a v Brně v ulici Česká – výměnu vstupenek za pásek na ruku, což, jak organizátoři doufají, výrazně usnadní vstup na samotný festival. 

Comments

comments

Vyhledat