Ricky Gervais vystoupí v březnu v Kongresovém centru

Ricky Gervais /  Foto Ray Burmiston
Ricky Gervais / Foto Ray Burmiston

Oceňovaný komik, herec, scénárista a režisér Ricky Gervais dnes oznámil další termíny představení Armageddon po celé Evropě v roce 2023. Gervais pokračuje ve své zbrusu nové stand-up show, se kterou se v průběhu příštího roku a v roce 2024 představí divákům po celém světě.

Gervaisovo turné SuperNature 2021 zaznamenalo obrovský úspěch a následně se stalo jedním z nejsledovanějších komediálních speciálů roku na Netflixu, když bylo odvysíláno v květnu. Netflix již zakoupil práva na Armageddon, který se bude vysílat jako další Rickyho speciál na Netflixu na začátku roku 2024.

„Ricky Gervais je největší britský komik. Vyprodává arény po celém světě,“ řekl Ian Coburn, Live Nation.

„Když jsem byl pozván, abych hrál v kultovním Hollywood Bowl, řekl jsem si: „Co když bude pršet?“. To v podstatě vystihuje myšlení Britů,“ řekl Gervais.

Ricky Gervais, tvůrce a hvězda seriálů „The Office“ a „Extras“, získal tři Zlaté glóby®, dvě ceny Primetime Emmys® a sedm cen BAFTAS. „The Office“ je nejúspěšnější britskou komedií všech dob, která se uvádí ve více než 90 zemích a dočkala se sedmi remaků. Verze pro NBC je nejúspěšnějším americkým remakem britského seriálu za posledních více než 30 let. Gervais, který je považován za nejvlivnějšího britského komika od dob Charlieho Chaplina, je oceňovaným stand-up komikem, který má na svém kontě šest mezinárodních turné. Jeho živá stand-up show „Fame“ se stala nejrychleji prodávanou britskou stand-up show v historii.

Gervaise můžete v poslední době vidět v jeho stand up speciálu „SuperNature“ od Netfl ixu, který měl premiéru v květnu 2022. Zahrál si také v černé komedii „After Life“, kterou vytvořil, režíroval a produkoval. Seriál měl premiéru s nadšenými recenzemi a ohlasy fanoušků v roce 2019 a v dubnu 2020 se vrátil ve stejně chválené druhé sérii. Třetí a závěrečná sezóna měla premiéru v lednu 2022, rovněž s velkým ohlasem.

Gervais byl poprvé požádán o moderování slavnostního předávání Zlatých glóbů® v roce 2010, čímž se stal prvním moderátorem Zlatých glóbů® od roku 1995. Přenos vidělo odhadem 250 milionů diváků. Od té doby Gervais moderoval Zlaté glóby® v letech 2011, 2012 a 2016 před svým posledním pátým vystoupením v roli moderátora v roce 2020.

Gervais je také zapsán v Guinnessově knize rekordů za nejstahovanější internetový pořad všech dob. Napsal, režíroval, produkoval a hrál ve fi lmech „Cemetery Junction“, „The Invention of Lying“ a hrál ve fi lmu „Ghost Town“. V roce 2010 byl Gervais zařazen do žebříčku 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu TIME a získal cenu Sira Petera Ustinova za komedii na Světovém televizním festivalu v Banffu.


RICKY GERVAIS

ARMAGEDDON

4. 3. 2023 – Praha, Kongresové centrum

CENY VSTUPENEK OD 1390,- KČ

VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTI TICKETMASTER OD 16. 12. 2022 v 10:00

Comments

comments

Vyhledat