Venerologická poradna: náhodný orální sex

Foto Richard Jaimes / unsplash.com
Foto Richard Jaimes / unsplash.com

Venerolog MUDr. Procházka odpovídá na další dotazy našich čtenářů v naší anonymní venerologické poradně.

Otázka:

Dobrý den, v pátek došlo k náhodnému orálnímu sexu, bohužel pod vlivem okolností a vzrušení:( jsem z toho teď ve stresu a mám strach. V sobotu jsem objevil menší aft na jazyku, v neděli se mi udělal opar na rtu a začalo bolet v krku, nyní v úterý stále bolest v krku (někdy hleny, sem tam jakoby ztráta hlasu, někdy i bolest hlavy) pálení při močení nepozoruji, bolest varlat občas (nevím jestli to už není psychykou po tom co si o tom všem čtu na internetu) na venerologii byl první volný termín až za 3 týdny, nebude to už pozdě ?

Děkuji za odpověď, případně i jen na email.

Odpověď:

Zdravím, mladý pane,

chápu Vaše rozrušení a obavy, které ale nic nerozptýlí lépe než vyšetření na venerologii. Ty Vámi popisované projevy mohou, ale i nemusí souviset s tím rizikovým orálním stykem, může to být opravdu jen psychikou, kdy se prostě nervujete  a toto je odezva organismu na stres. Myslím, že na venerologii se ale nemusíte objednávat, tam můžete přijít i akutně, jen to musí být 14dní od toho rizikového styku a buďte připraven na vyšetření. To znamená, mějte sebou první ranní moč ve sterilní zkumavce a zároveň si nečistěte zuby a buďte na lačno.

S pozdravem

MUDr. Přemysl Procházka


MUDr. Přemysl Procházka odpovídá na vaše dotazy průběžně. Pokud máte také otázku, zašlete ji na: protisedi@protisedi.cz – vždy s předmětem PORADNA VENEROLOGIE. 

Neuvádějte žádné osobní údaje(!), nejlepší je anonymní e-mail.

Comments

comments

Vyhledat