Lush zná odpověď na všechna předsevzetí!

Lush představuje novinky i bestsellery, které Vám pomohou vkročit do nového roku tou správnou nohou! Chcete vyzkoušet nový životní styl a být zodpovědnější k naší planetě, zajistit si péči po sportovním výkonu, naučit se správnou masáž, či jen udělat něco dobrého pro sebe, či své blízké? Lush zná odpověď na všechna předsevzetí!

Veganuary

Lush výrobky jsou 100% vegetariánské a veganský sortiment se neustále rozšiřuje. V současné době neobsahuje 95 % všech našich produktů žádné živočišné složky. Připojte se společně s LUSH a zkuste změnu! Uvidíte, že veganské produkty, netestované na zvířatech jsou pro Vás to pravé ořechové!

Dream Cream
Tělový krém
630 Kč/ 250ml
Hebčí než obláčky a jemný jako deštík z ovesného mléka, tenhle snový, bylinkově delikátní krém má konsistenci hebkého chladivého hedvábí. Lehká, chladivá,  zklidňující a snadno vstřebatelná směs tišicího heřmánku, extra panenského bio olivového oleje a krémového fair trade kakaového másla pro rychlé zklidnění, zvláčnění a hydrataci.
Veganese
Kondicionér na vlasy
260 Kč/ 100g
Vaše vlasy si zamilují tento svěží lehoučký kondicionér se spoustou mořské řasy, levandule a rozmarýnu pro zářivé a nadýchané hřívy. Gel z mořské řasy agar agar lehce obalí každý pramen, aby vlasům dodal hebkost, hydrataci a ochranu, aniž by je zatížil, zatímco záplavy silice a šťávy z citronu se postarají lesk, osvěžení a zkrátka oslnivé výsledky. Mezitím jemná levandulová silice a nálev z rozmarýnu budou pracovat na zklidnění a regeneraci vlasové pokožky, aby se trocha něžné péče dostalo i kořínkům. Krásné hebké vlásky plné objemu dovede k dokonalosti ještě skvělá vůně ovocného koktejlu.
Sleepy
Vonná svíčka
370 Kč/ kus
Tato svíčka ve sklenici s vůní levandule je ideálním společníkem pro chvíle před spaním. Je provoněná vůní Sleepy. Je pečlivě vyrobena v souladu s našimi etickými hodnotami. Základem je kokosový olej a vosky z řepkového, kokosového a ricinového oleje. Díky tomuto přírodnímu voskovému základu neobsahuje svíčka Sleepy palmový olej,ani sóju a je 100% veganská – stejně jako všechny ostatní vonné svíčky Lush.
Guardians Of The Forest
Tělový sprej
1050 Kč/ kus
Vydejte se po stopách zemitého dubového absolutna a ponořte se do neuvěřitelně svěžího a zeleně vonícího lesa. Vychutnejte si vůni oroseného, svěže zeleného rána po intenzivním dešti. Obklopte se pikantním cypřišovým olejem a oživte své dosud unavené smysly. Mimochodem, všechny tělové spreje a parfémy Lush jsou veganské. 

Nová řada Magnesium

Společnost Lush se pouští do světa fitness a péči o tělo po sportovním výkonu! Uvádí na trh hořčíkové masážní oleje a epsomskou sůl do koupele. Lush vynálezci označují koupelv kombinaci s masáží za „nebeskou dvojici“.

Lush uvádí zbrusu nové produkty plné hořčíku – látky, která zlepšuje regeneraci svalů, spánek a může dokonce ulevit od bolesti. Dále představuje epsomskou sůl do koupele, která Vás dokonale zregeneruje a zrelaxuje Vaše tělo po fyzické zátěži.

Before Magnesium Bar
Tuhý masažní olej
370 Kč/ kus
Připravit, pozor, namasírovat, start! Když potřebujete trochu nastartovat, promasírujte se tuhým olejem s účinnou kombinací hořčíku a kofeinu, která vám pomůže ze sebe vydat to nejlepší.
After Magnesium Bar
Tuhý masážní olej
370 Kč/ kus
Máte za sebou náročný trénink a tělo vám to nedá zapomenout? Promasíruje jej tuhým olejem s hořčíkem, vilínem a arnikou, které vám pomohou uvolnit svaly i mysl…
Deep Sleep Magnesium Bar
Tuhý masažní olej
370 Kč/ kus
Nechte se odnést do levandulového snu… Uklidňující tuhý masážní olej s hořčíkem je ideálním doplňkem vaší večerní přípravy do peřin.
Salt Water Soother
Kostka s epsomskou solí
160 Kč/ kus
Připravte se na vydatný odpočinek a regeneraci v solné koupeli s hořčíkem. Bolístky odplují spolu se všemi starostmi.
Deep Sleep
Kostka s epsomskou solí
160 Kč/ kus
Po relaxační lázni s hořčíkem se můžete těšit na klidný spokojený spánek. Vhoďte do napuštěné vany, naložte se do ní a odpočívejte.

Nové tuhé masážní oleje

Dopřejte sobě, nebo svému blízkému relaxační masáž s bezobalovými tuhými masážními oleji! Lush představuje své ikonické vůně v nové podobě!

Tak darujte relax a pořádně si v novém roce odpočiňte! 

Karma
Tuhý masážní olej
300 Kč/ kus
Vychutnejte si meditativní masáž s ikonickou kořeněno-citrusovou opojnou směsí s povznášejícími pomeranči, očistnou jedlí a zemitou pačuli.
Junk
Tuhý masážní olej
300 Kč/ kus
Sladce ovocná černorybízová vůně vás rozveselí a rozmarýn vám pomůže zůstat nohama pevně na zemi.
Turmeric Latte
Tuhý masážní olej
330 Kč/ kus
Vychutnejte si bohatou vůni sametové vanilky se smetanovými pralinkovými podtóny. Sladká absolue z tonky dodává nádech karamelu.
Grass
Tuhý masážní olej
390 Kč/ kus
Nechte se zlákat svěží vůní prosluněného lesa a čerstvě posečené trávy v masážítku s mysl povzbuzující neroli a zemitým santalovým dřevem.

Spoustu dalších ikonických vůní najdete na eshopu lush.com

Comments

comments

Vyhledat