Lush 15. února připomene Den dětské onkologie

Letos v únoru se domovská stránka cz.lush.com zbarví do zlata na počest mezinárodní zlaté stužky pro boj proti rakovině u dětí. Od 15. února bude Lush prodejem koupelové bomby Dexter’s Dragon Egg získávat finanční prostředky na boj proti rakovině u dětí se zaměřením na výzkum rhabdomyosarkomu, a to v rámci rámci celosvětové kampaně, navazující na Měsíc boje proti rakovině u dětí, během kterého v září 2022 podpořil Lush UK & I prodejem této bomby sbírku částkou přesahující 150 000 liber.

V roce 2022 přišla rodina Constantinových (spoluzakladatelé společnosti Lush) o sedmiletého Dextera Constantina Tatchella – svého „pána draků“, jak ho rodina přezdívala. Statečně bojoval s rabdomyosarkomem, vzácnou dětskou rakovinou, o které chybí povědomí a také finanční prostředky na výzkum a léčbu.

Na počest Dextera a dalších dětí, podporuje společnost Lush vznik platformy Dexter’s Arc, která byla založena s podporou registrované charitativní organizace Alice’s Arc. Finanční prostředky získané prostřednictvím Dexter’s Arc budou použity na výzkum rhabdomyosarkomu, který není prováděn na zvířatech. Dexter, Alice a mnoho dalších dětí přišlo zbytečně o život a budoucnost, protože neexistovaly možnosti léčby.

Dexter’s Dragon Egg, limitovaná edice oblíbené koupelové bomby Dragon’s Egg, se bude prodávat online a ve všech kamenných prodejnách Lush od 15. února. 100 % ceny (minus daň) tohoto dračího zlata putuje na výzkum (bez využití zvířat) rakoviny měkkých tkání (rabdomyosarkom) u dětí.


Dexter´s Dragon Egg
160 Kč/ kus

Dexter´s Dragon Egg (Dexterovo dračí vejce) krásné, nespoutané, zábavné a přináší zlatavý lesk do každé koupele. Duo citronové
a bergamotové silice ze Sicílie propůjčuje koupeli neuvěřitelně osvěžující vůni. Jasmínová absolue dodává květinovou hloubku, která uklidňuje a uvolňuje. Uvnitř ukrývá barevné konfety z rýžového papíru
a třpyt.

 

 

Comments

comments

Vyhledat