Vyhrajte se Starbucks u příležitosti Dne Afriky

Limitovaná nabídka zrnkové kávy Starbucks® Odyssey Blend vzdává hold zodpovědně pěstované kávě z Peru, Rwandy a Západní Jávy. Tato oblíbená káva oslavuje naši zemi i všechny lidi, díky nimž si můžeme dopřávat kávové zážitky. Zároveň je důkazem toho, že budoucnost kávy je udržitelná. Právě udržitelnost a odpovědné pěstování kávy jsou základní hodnoty, které Starbucks slaví na Den Afriky. Ten letos připadá na 25. května.

Směs zrnkové kávy Odyssey Blend je unikátním spojením kávových zrn z Latinské Ameriky, Afriky, Asie a Tichomoří. Všechny druhy byly vybrány pro svůj jedinečný způsob pěstování, kultivace a zpracování. S péčí, citem a vášní jsou tyto kávy z celého světa spojovány do unikátní směsi, která zároveň připomíná cestu plnou inovací. Odyssey Blend vás překvapí lahodnou chutí grapefruitového nektaru a pražených lískových oříšků, která je vynikající v kombinaci s citrusy, medem a ořechy.

Odpovědný přístup k pěstování kávy ve všech zemích světa

Starbucks přistupuje k získávání kávy z různých oblastí světa velmi zodpovědně. Právě Odyssey Blend v sobě propojuje ochranu kávy v Západní Jávě, podporu zemědělců ve Rwandě a šetření vody v Peru. Starbucks Farmer Support Center v Kigali ve Rwandě udržitelným způsobem podporuje zemědělce s cílem zlepšit kvalitu jejich práce, zvýšit jejich ziskovost a zároveň snížit uhlíkovou stopu. Společnost Starbucks zde investovala do nových mokrých mlýnů, aby pomohla snížit spotřebu vody v rámci zpracování zelené kávy až o 80 %.

Rwanda je první zemí, která se připojila k Sustainable Coffee Challenge – globální průmyslové koalici, vedené organizací Conservation International, s cílem učinit z kávy první udržitelný zemědělský produkt na světě. Také v regionu Západní Jávy je historie Starbucks velmi bohatá. Tento region představuje nový standard pěstování kávy v Indonésii, kde farmáři dodávají vysoce kvalitní kávová zrna s novou unikátní chutí. Kávu z Peru Starbucks nabízí od roku 1971. Úzce spolupracuje se zemědělci v severním regionu, aby dále zdokonalovali kvalitu kávy a zvyšovali produktivitu farem, včetně snižování spotřeby vody a uhlíkové stopy ze zpracování zelené kávy.

Soutěžní otázka: 

Kdy se letos slaví Den Afriky?

a) 25. května

b) 25. července

c) Nikdy, takový kontinent neexistuje, je to jen píseň od skupiny Toto z osmdesátých let a ta žádné oslavy nepotřebuje

Odpovědi posílejte mailem na souteze@protisedi.cz s předmětem starbucks květen“.
Soutěž končí v pátek 26. května 2023 ve 13 hodin.
Autoři prvních dvou  správných odpovědí získají po 2 voucherech na libovolný nápoj do řetězce Starbucks.

Výhru nelze směnit za peníze. Pozor: abychom dali šanci všem, jeden výherce smí od 29.7.21 na protišedi vyhrát pouze 2x za kalendářní rok.


Správce předkládá subjektům zpracování dat pro účely korespondence následující souhlas:

„Tímto udělujete odvolatelný souhlas Správci – firmě PROTIŠEDI s.r.o., SPIS. ZN. C 242760 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby zpracovávala tyto osobní údaje:

e-mail
jméno
příjmení

V případě výhry zpracuje Správce také poštovní adresu výherce.

Výše uvedené údaje je nutné zpracovat za účelem činnosti Správce, zejména zasílání informací o výhře a korespondenci o zaslání výhry. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje firmy. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem. Osobní údaje nejsou předávány třetím osobám.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

– vzít souhlas kdykoliv zpět,
– požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
– požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
– požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
– v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.“

 

Comments

comments

Vyhledat