Nahlédněte do světa čajů a matchy s novými kurzy v UMu

Ve vzdělávacím centru UM se dozvíte o druzích a přípravě čajů první i poslední. Honza Rubín rozšíří obzory všem, kteří chtějí víc, než jen zalít sáček horkou vodou. Hned ve dvou nových kurzech se zaměří na základy přípravy čajů a také matchu. 

Není čaj jako čaj. O tom vás přesvědčí Honza Rubín z Teamountain na nových kurzech ve vzdělávacím centru UM. Na prvním kurzu Svět čajů s Tea Mountain naučí účastníky správně připravovat různé druhy čajů a také si je náležitě vychutnat. Honza vysvětlí, jak se čaje zpracovávají, na jaké druhy se dělí, jaké jsou mezi nimi rozdíly i jaké mají chuťové charakteristiky. Také se naučíte rozpoznat 5 různých druhů čajů, při jakých teplotách je připravovat, správné množství použitých čajových lístků, jak si vybírat čaj a na co se při jeho výběru zaměřit.

Nepostradatelná zkušenost pro všechny milovníky zeleného čaje matcha je kurz Příprava matcha nápojů.

Dozvíte se vše o historii práškového čaje a různých způsobech jeho příprav. Dále se naučíte rozeznávat jeho kvality, abyste uměli odlišit prémiovou od té základní. Kurz vás obohatí o nové možnosti, jak si čaj vychutnávat, včetně jeho kulturních specifik a ceremoniálů.

 

Comments

comments

Vyhledat