Levi’s® X McLaren Racing se vrací s druhou společnou kolekcí

Foto (c) McLaren
Foto (c) McLaren

Každá značka, která chce držet krok s neustále se měnícím světem, musí hledat nové způsoby, jak se vyvíjet a současně si udržet to, co je pro ni charakteristické. Levi’s® i McLaren svoji historii ctí a přitom se konzistentně vyvíjí. Každý je v rámci svého oboru považován za špičku. Jejich první spolupráce v červenci 2024 během britské Grand Prix se setkala s velkým komerčním úspěchem a navazuje na ni i nová edice Levi’s® x McLaren Racing limitka. Ta se plně inspiruje závodním světem a estetikou moderní McLaren éry. 

Druhá Levi’s® x McLaren Racing kolekce obsahuje bundu Track Trucker, Sports 501® džíny, bundu Speed Trucker, Speed džíny, Second Skin, Fleece Hoodie mikinu, Constructors Tee tričko, Graphic Tee tričko s dlouhým rukávem a šátek Speed Bandana. První výrazný kousek kolekce, Track Trucker, je interpretací denimového bomberu s kontrastními prvky na hrudi a na zádech, kde najdete i McLaren Racing výšivku. Spolu s bundou tvoří komplet Sports 501® džíny s jinak barevným denimem v oblasti pasu. Mají 501® ‘93 Straight Fit střih a výšivku na levé noze. Oboje se pyšní customizovanou černou gumovou nášivkou, která připomíná automobilovou plaketu. 

Jako pocta klasickým závodním bundám vznikl černý Speed Trucker, který má dvojitou přezku u krku a další detaily typické pro automobilové prostředí. Tato sporty dámská bunda má také McLaren Racing branding a oboustranný zip. Opět k nim objevíte ladící Speed Jeans v Baggy Dad střihu s výraznými postranními švy. Nechybí výrazné obrandované nášivky jak na zadní kapse, tak i na levé nohavici. 

 Triko s dlouhým rukávem Second Skin s populárním McLaren Racing modulárním printem je z lesklého a upnutého materiálu. V protikladu k němu stojí Constructors Tee ve volném střihu s letopočty, kdy McLaren vyhrál, spolu s poctami Bruci McLarenovi a Levi Straussovi s jejich legendárními značkami. Zbývající flíska a triko s dlouhým rukávem se pyšní originálním obrázkem z McLaren archivů a silikonovými printy v lesklé podobě. Třpytivý dojem připomíná kouzlo auto moto prostředí, zatímco střihy jsou typické pro uvolněný dojem značky Levi’s. Saténové šátky Speed Bandana dodají celému outfitu tu správnou adrenalinovou tečku. 

Nová kolekce Levi’s® x McLaren Racing bude k mání celosvětově od 17. října exkluzivně www.levi.com

Comments

comments

Vyhledat