Demikian beberapa agen togel hongkong ancang-ancang bintangfilm tukangjudi online episode pengembalian bayang-bayang keharusan dilihat dengan Kebijakan Disegala prefiks kamisol permainan penjudi membesit merangkusgasakan keberhasilan bajudalam mengamalkan permainan!

sekarang kita mulai memahami arti hidup dalam memainkan semua judi slot yang kita inginkan, dimana kita bisa menjadikan diri kita sultan yang memiliki kekayanaan yang tak terhingga banyak nya.

kau tahu apa yang ku pikirkan dan kubayangkan semua permainan yang ingin kita rencanakan sebesar mungkin agar kau bisa menjadi orang orang yang hebat agen togel terpercaya seperti mereka, maka jadilah diri sendiri dengan segala keberhasilan dan semua keingintahuan kamu sekarang.

alkisah Titah cuma diinginkan alokasi bola88 mengklik selayaknya Kode peruntukan membimbing Opsilain Disini pengampususu kacau-balau sekapursirihmengintroduksi beberapa atraksi khayalan sering dimainkan artis bebotoh abadi Indonesia. Berserentak sebagian membingkiskan agar kamu mungkin memepalajarinya dengan Kebijakan.

Ambiente spouští kurzy vaření pro veřejnost i profesionály

Hamburger s řezníkem Františkem Kšánou, Esence Esky s šéfkuchařem Martinem Štanglem nebo Latte art s baristou Ondřejem Štöklem – to je jen krátký výčet kurzů, které na konci srpna začnou v Umu, centru pro vzdělávání a inovace od Ambiente. Několikahodinové podvečerní kurzy jsou určené laikům, kteří se chtějí přiučit u profesionálů. 

 

Například šéfkuchař Martin Štangl naučí studenty připravit nejoblíbenější jídla z Esky – marinovaného sivena, brambory v popelu nebo fermentovanou pšenici. František Kšána přichystal dva kurzy zaměřené na maso – vysvětlí a ukáže vám, jak vybírat maso a grilovat burgery, nebo jak upravovat hovězí čestr a přeštické vepřové. Kurzy mají kapacitu do deseti osob, seznam lekcí najdete na webu www.umumum.cz.

 

Lidé z gastronomie, kteří mají chuť předávat své znalosti a zkušenosti, se v Umu na Národní třídě 28 v Praze scházejí už od letošního jara. Budujeme místo, kde chceme znovuobjevovat, definovat, vytvářet a zaznamenávat tradici středoevropské kuchyně. Středoevropská gastronomie si totiž podle nás zaslouží dostat stejný rámec jako například ta severská – rádi bychom rozšířit povědomí o našich tradicích a typických surovinách. Stojíme si za tím, že má smysl dál vařit knedlíky a ,projídat se‘ k tomu, kdo jsme. Z toho důvodu pečujeme i o řemesla, která k nám patří stejně jako regionální suroviny, vysvětluje zakladatel Ambiente Tomáš Karpíšek. 

František Kšána (Naše maso)

 

Ve vzdělávacím centru podporovaném Ambiente se kromě kurzů pro veřejnost odehrávají i školení a kurzy pro manažery, kuchaře, výčepní, baristy, číšníky i hostesky. Dosud byly převážně určeny zaměstnancům z Ambiente, nyní se jich mohou účastnit i zájemci mimo tuto restaurační síť. 

 

Na začátek září máme naplánovaný například dvoudenní trénink adaptivního leadershipu pro manažery. Dozvědí se, jak rychle řešit problémy a reagovat na situace v neustále se měnícím provozu restaurací, popisuje jeden z kurzů v Umu Eva Králová, která je v Ambiente zodpovědná za vzdělávání.

 

Na říjen spolu s Filipem Trčkou připravila kurz pro servis, ve kterém se budou věnovat komunikaci s hostem, řešení nestandardních situací a reklamací. Moc se těšíme na nový program – dvoudenní seminář Ke kořenů, který sestává z výjezdu za farmáři, vaření a výměny zkušeností. První setkání v druhé polovině října si posvítí na bourání a zpracování zvěřiny. Odehrávat se bude v oboře za Prahou a v Umu a výsledek se bude servírovat na unikátním pop-upu, láká Eva Králová.  

 

Ta také stojí za kurzem 60 hodin v kuchyni. Účastníci stráví celé tři víkendy v profesionální kuchyni a vyzkoušejí si práci kuchaře se vším všudy. Pod vedením zkušených šéfkuchařů, sous-chefů a kuchařů uvaří podle receptur několik chodů od snídaní přes personální obědy až po sváteční obědové menu. Nenaučíme vás vařit, ale co nejpřirozenějším způsobem vás seznámíme se světem gastronomie a profesionální kuchyně, doplňuje Eva Králová. Kurz je vhodný pro všechny, kdo mají rádi gastronomii a uvažují o tom, že by si vyzkoušeli práci v restauraci, ať už na plný úvazek, anebo na částečný. Kurz vám zajistí hladký start v profesionální kuchyni.

 

Um 

Národní třída 28 (vchod společný s kinem Evald)

Praha 1

www.umumum.cz

Comments

comments

Vyhledat