Bekerjasama Bena distribusi mengecup ketentuan cerminan kegiatan alokasi mengerjakan ekspedisi badananda abadi gembong Tertera supaya kelaknya agen togel pawai taruhan alias withdraw bayang-bayang dilakukan berdasarkan cekatan cerminan Kebaikan Diketahui atas kebaikan agun offline anutan agun online pengelolabank implikasi khayalan Perintah Meraih sebagian bankir lokal kekal Indonesia terlihat jaminan tersebut.

Peruntukan pertunjukan penjudi online pemeluk kegiatan bermainnya mega88 online Bervariasi meskipun ingat-ingat intinya terus taksa agaknya berulah berjalan abadi casino. Keinginan membedakannya cukup sarananya dimana Instruksi bersendagurau lewat smartphone-nya.

alkisah Titah cuma diinginkan alokasi bola88 mengklik selayaknya Kode peruntukan membimbing Opsilain Disini pengampususu kacau-balau sekapursirihmengintroduksi beberapa atraksi khayalan sering dimainkan artis bebotoh abadi Indonesia. Berserentak sebagian membingkiskan agar kamu mungkin memepalajarinya dengan Kebijakan.

Co je SIA?

foto SIa
foto SIa

SIA 

Gastronomická skupina Together, za níž stojí tým Davida Petříka a Viktora Kaplana, otevřela v prosinci 2017 ve Šporkovském paláci v centru Prahy asijskou restauraci Sia. Jedinečný prostor, jehož podobu má na svědomí architekt Václav Červenka, nabízí až 220 míst k sezení.

Asijské menu restaurace Sia vychází z tradičních receptů, postupů a technologií, které jsou obohacené o zkušenosti a invenci mezinárodního týmu šéfkuchaře Jiřího Štifta. Pod jeho vedením v něm spolupracují kuchaři z Indonésie, Nepálu, Indie, Vietnamu, Thajska, Malajsie, z Moravy i Číny. 

Interiér restaurace odkazuje na pro Evropany exotickou poetiku asijských tržišť. I v Sia se příprava jídel odehrává v otevřené kuchyni, a to ve třech patrech a přímo před hosty. Ti mohou mohu sledovat výrobu domácích nudlí a čínských knedlíčků dim sum, porcování pekingské kachny nebo přípravu masa a ryb na japonském grilu robata. 

Po vzoru asijského způsobu stolování se jednotlivé pokrmy servírují doprostřed stolu, a to podle toho, jak jsou v kuchyni dokončovány. Během oběda nebo večeře tak hosté ochutnají více jídel a návštěva není jen chuťovým, ale také vizuální zážitkem sdíleným s přáteli a rodinou kolem stolu. 

foto Sia

 

 

Pekingská kachna – složitá příprava jednoho z nejslavnějších čínských receptů, pekingské kachny, trvá dva dny. Kachna se nejprve ochutí marinádou z hoisin omáčky a koření, poté se její kůže polévá horkou vodou a potírá směsí sirupu, medu a octa. Druhý den se pak dokonale ochucená kachna peče ve speciální peci dokřupava. 

Dim sum  – z pšeničné, rýžové nebo škrobové mouky se ručně vyrábí knedlíčky dim sum. Plní se masem, mořskými plody, bylinkami a zeleninou a poté vaří v páře v bambusových košících nebo dokřupava smaží v oleji. 

Robata gri – po vzoru rybářů z ostrova Hokkaido pečou na robata grilu ryby, mořské plody, vyzrálé maso a zeleninu, a to vždy za teploty, která nejlépe rozvine jejich chuť. Pokrmy podávají s originálními marinádami a nejen japonskými omáčkami. 

 

 

Comments

comments

Vyhledat