Vánoční šnečí menu v La Gare

Vánoční šneci V La Gare, foto La Gare
Vánoční šneci V La Gare, foto La Gare

Na Štědrý den přichystá tradiční postní menu v podobě šneků v trojím provedení francouzská restaurace La Gare. Menu sestavil kreativní šéfkuchař Jan Kvasnička a pochutnat si na něm můžete ve všech restauracích sítě Gare, tedy v restauracích La Gare, Les Moules, Vozovna Stromovka a Pivovar U Supa, a to pouze na Štědrý den mezi 11:30 a 15:00. Podávat se budou šneci po burgundsku s bylinkovým máslem, šneci s hříbkovým ragú a allumette s mořskou solí a do třetice Vol au vent se šneky a česnekovým velouté. Cena je jednotná u všech tří pokrmů, 299 Kč.

Stůl si můžete zarezervovat na čísle 222 313 712 nebo na info@lagare.cz

Restaurace La Gare je považována za hlavního představitele francouzské kuchyně v České republice. Nabízí speciality jako je certifikovaná ruánská kachna, ústřice, speciality připravené na otevřeném grilu, a k tomu všemu široký výběr francouzských vín z vlastního sklepa.  Od začátku roku 2019, po celkové rekonstrukci, nabízí přívětivý designový interiér s rozšířenou kuchyní a menu v konceptu fine diningové, přesto nekomplikované kuchyně. Špičkový servis spolu se smyslovým prožitkem dodává gastronomii La Gare zážitkový ráz. Za celým jídelním lístkem stojí kreativní šéfkuchař Jan Kvasnička se zkušenostmi z exkluzivních restaurací po celém světě. 

 

Comments

comments

Vyhledat