Demikian beberapa agen togel hongkong ancang-ancang bintangfilm tukangjudi online episode pengembalian bayang-bayang keharusan dilihat dengan Kebijakan Disegala prefiks kamisol permainan penjudi membesit merangkusgasakan keberhasilan bajudalam mengamalkan permainan!

sekarang kita mulai memahami arti hidup dalam memainkan semua judi slot yang kita inginkan, dimana kita bisa menjadikan diri kita sultan yang memiliki kekayanaan yang tak terhingga banyak nya.

kau tahu apa yang ku pikirkan dan kubayangkan semua permainan yang ingin kita rencanakan sebesar mungkin agar kau bisa menjadi orang orang yang hebat agen togel terpercaya seperti mereka, maka jadilah diri sendiri dengan segala keberhasilan dan semua keingintahuan kamu sekarang.

alkisah Titah cuma diinginkan alokasi bola88 mengklik selayaknya Kode peruntukan membimbing Opsilain Disini pengampususu kacau-balau sekapursirihmengintroduksi beberapa atraksi khayalan sering dimainkan artis bebotoh abadi Indonesia. Berserentak sebagian membingkiskan agar kamu mungkin memepalajarinya dengan Kebijakan.

Venerologická poradna: HIV, syfilis a další

Photo by Joshua Newton on Unsplash
Photo by Joshua Newton on Unsplash

Venerolog MUDr. Procházka odpovídá na další dotazy našich čtenářů v naší anonymní venerologické poradně.

Otázka:

Pan doktor chcel by som sa opýtať ci od rizikoveho spravania som si dal spravit HIV test ..preslo sedem mesiacov…negativ..staci to..alebo este radsej opakovat…ďakujem

 

Odpověď:

Dobrý den vážený pane,
rád Vás uklidním, výsledky negativního testu na HIV protilátky 1+2 7 měsíců od rizika jasně stačí, není třeba testy opakovat, lze jim věřit.

 

Otázka:

Dobré ráno.. Prosím vás Mám otázku tak moc doufám, že budete moct odpověď..
Jsem s manželem 9let za tuto dobu se jednou za dva roky léčím na kvasinky.. Před 5lety se nám narodil syn a od té doby máme sex, že po něm lehce krvácí nikdy jsem tomu nedávala vážnost.. Teď na jaře se poprvé stalo, že po sexu se manželovi objevili červené tečky na penisu nebolestivé.. Mudr na kožním mu dala mastičku.. Po měsíci opět a k tomu se přidala bolest kolem penisu a bolest pravé uzliny v třisle.. Na urologie mu zjistili ureaplasma takže jsem se přelečili oba.. Myslím, že to může mít souvislost s mojima kvasinksma.. Po dolečeni a souhlasu, že není třeba kontrola po doléčeni jsme začali pracovat na miminku… Po sexu, ale opět červené tečky.. malý vřidek.. Bolest pravé uzliny v třisle.. a bolest konečníku.. bolest nohou a sbírání na zádech.. Šli jsme k mudr a ta udělá renfgen plic a vzala crp.. Na kontrole za dva dny řekla, že v krvi žádný zánět není a plíce čisté… A já jsem teď v 6 týdnu těhotenství.. Takže ho objednala na sono třisla a uvidíme.. Moje otázka zní zda nemůže být nějaká pohlavní nemoc zda nemáte zkušenosti.. Protože teď se bojíme, aby jsme nepotratili a četla jsem, že kapavka a sifilis vydrží v těle xxxlet i když si myslím, že dle přiznáku krom manžela vřediku na penisu nic neproběhla nikdy.. Co by jste nám poradil co dál? A kdyby byla pohlavní nemoc v těle tak crp by to ukázalo doktorce jako zánět v těle vidte?

 

Odpověď:

Dobrý den vážená mladá paní,
zkusím Vás hned na začátek odpovědi uklidnit. Každá čerstvě gravidní žena musí ze zákona se nechat vyšetřit na syfilis a HIV. Toto vyšetření musí provést Váš ošetřující gynekolog u kterého jste v péči. Podle popisu nejspíše má Váš manžel kvasinkovou infekci na penisu, která se léčí antimykotickým krémem či léky. Vřídek na penisu může být zcela nezávažná věc, ale třeba i projev opakujícího se oparu. ten se léčí antivirotiky. Ovšem takto na “dálku” nejde dobře hodnotit nález, bylo by prostě vhodné, aby manžel navštívil spádovou venerologickou ambulanci a do té doby jste raději neměli sex ani s kondomem.

Otázka:

Dobrý den pane doktore,
Půl roku trpím bolestmi v podbřišku, za stydkou sponou, tlak na močák, takové zvláštní pálení v podbřišku a močové trubici. Mám to každý den, žádný lék na bolest nezabírá ( ibalgin, nimesil, algifen, indometacin čípky, novalgin). Začalo mě to pobolíváním a nepohodlí v podbřišku, poté silné tlaky a pálení. Během toho půl roku patery antibiotika. Na urologii cystoskopie negativní, ale silně bolestivá, odeslána na neurologii z podezření, „že bych mohla mít skříplé nervy“ od zad z důvodu menšího nálezu vyhřezlé ploténky, nepatrně o dva milimetry. Bolesti zad už předtím bez bolesti břicha. Na neurologii Magnetická rezonance, kde se nález potvrdil, ale malý. Začátkem Prosince tudíž rehabilitace a mám léky na uvolnění svalstva na noc. Mezitím jsem měla dva skutečné nefalšované záněty, na které antibiotika a urol. čaje zabrali.Na gyndě pozitivní tyčky, gardnerella gyn. a ureaplasma. Přeléčena atb a zaváděním čípků, kontrolní stěry nebyly. Používám blokurimu, rowantinex, wobenzym, urol. čaj, probiotika, urinalakut, brusinky bez účinku. Nyní šel přítel na stěry na ureaplasmu, používáme sice kondomy, ale spali jsme spolu dvakrát bez a pokaždé jsem měla pak dole problémy. Za těch půl roku jsem procházela různé diskuze a ptám se lidí s podobnými příznaky (m. Našla jsem, že by to mohla způsobovat endometrióza a jsem tedy objednaná v Prosinci na laparoskopii do endocentra v Podolí. A také ureaplasma, kde mají stejné příznaky.Je možné, že by to mohla způsobovat ta ureaplasma? Jak nadále postupovat? Každopádně budu ráda za každou informaci

 

Odpověď:

Dobrý den vážená mladá paní,
děkuju za obšírný popis Vašich obtíží. Asi by nebylo od věci si nechat vyšetřit celý uretrální blok, neboť tyto obtíže mohou být způsobené pohlavně přenosnou infekcí. Mám na mysli vyšetření kapavky,chlamýdií trachomatis, ureaplasma urealyticum, ureaplasma parvum, trichomonias vaginalis, gardnerela vaginalis, mycoplasma homionis a mycoplasma genitalium. Léčba bez antibiotik – Wobenzym nebo Rowatinex má jen přechodný efekt. Tak držím palce, at je problém vyřešen.

 

MUDr. Přemysl Procházka odpovídá na vaše dotazy průběžně. Pokud máte také otázku, zašlete ji na: protisedi@protisedi.cz – vždy s předmětem PORADNA VENEROLOGIE. 

Neuvádějte žádné osobní údaje(!), nejlepší je anonymní e-mail.

Comments

comments

Vyhledat