Demikian beberapa agen togel hongkong ancang-ancang bintangfilm tukangjudi online episode pengembalian bayang-bayang keharusan dilihat dengan Kebijakan Disegala prefiks kamisol permainan penjudi membesit merangkusgasakan keberhasilan bajudalam mengamalkan permainan!

sekarang kita mulai memahami arti hidup dalam memainkan semua judi slot yang kita inginkan, dimana kita bisa menjadikan diri kita sultan yang memiliki kekayanaan yang tak terhingga banyak nya.

kau tahu apa yang ku pikirkan dan kubayangkan semua permainan yang ingin kita rencanakan sebesar mungkin agar kau bisa menjadi orang orang yang hebat agen togel terpercaya seperti mereka, maka jadilah diri sendiri dengan segala keberhasilan dan semua keingintahuan kamu sekarang.

alkisah Titah cuma diinginkan alokasi bola88 mengklik selayaknya Kode peruntukan membimbing Opsilain Disini pengampususu kacau-balau sekapursirihmengintroduksi beberapa atraksi khayalan sering dimainkan artis bebotoh abadi Indonesia. Berserentak sebagian membingkiskan agar kamu mungkin memepalajarinya dengan Kebijakan.

Venerologická poradna: Opět na téma ureaplasma

Venerolog MuDr. Procházka odpovídá na další dotazy našich čtenářů v naší anonymní venerologické poradně. 

 

 

Otázka:

Dobrý den, 

minulý rok jsem byla 3krát léčena 3 týdny antibiotiky na ureaplasmu. Antibiotika nezabrala a na kontrole po 3 měsících byla stále pozitivní. Již třičtvrtě roku mám jiného stálého partnera a rádi by jsme se pokusili o miminko. Gynekolog řekl, že to tak necháme.  Mám však bílý nezapáchající výtok. 
Ráda bych se jí však zbavila a byla zdravá.
Nemáte pro mě nějakou radu?
Děkuji předem. 

 

Odpověď:

Dobrý den, mladá paní,
náhled na řešení nálezu ureaplasmat v pochvě je velmi různorodý. Obecně se ureplasmata jako součast saprofytické tedy “normální” mikroflory děložního čípku léčí pouze v případě, že žena má patologický – tedy zapáchající zabarvený výtok, jehož původ nelze nijak objasnit a má stejný nález i sexuální partner. Avšak velmi často se stane, že ,i po adekvátní a doporučené léčbě antibiotiky, ureaplasmata v pochvě  přetrvávají dále. Tehdy  je opakovaná léčba antibiotiky kontraproduktivní, vede spíše k přemnožení kvasinek v pochvě a pokud je nález chudý, omezený pouze na nezapachající čirý výtok, tak se již další léčba antibiotiky nedoporučuje.  A nebojte se, tento nález není překážkou v otěhotnění a není rizikem pro normální vývoj plodu.
S pozdravem MUDr. Přemysl Procházka

Otázka:

Dobrý den. Měl jsem chráněný styk, ale po cca týdnu jsem začal mít výtok z penisu. Pak jsem začal brát antibiotika. Chtěl jsem se zeptat, zdali stačí týdenní odstup po dobrání atibiotik, aby nedošlo k ovluvnění výsledků vyšetření na kapavku. Děkuji za odpověď.

Odpověď:

Dobrý den, mladý pane,
je otázka, kdo vám nasadil antibiotika.. pokud kvůli Vám udávanému výtoku z penisu,tak to určitě nebyl dobrý postup..mělo se provést vyšetření a až dle nálezu nasadit antibiotika. No ale to už nevrátíme, že?! Takže k Vaší otázce.  Aby se vyloučila možná falešná negativita výsledků vyšetření, je nutné počkat minimálně 12 dní od ukončení antibiotické léčby. A potom se dostavit k vyšetření do spádové venerologické ambulance. Přípraven na výtěr z uretry (nevymočen), eventuálně při aktivním orálním sexu i připraven na výtěr z krku (nečistit si ráno zuby, nejíst, nepít, nekouřit).
S pozdravem MUDr. Přemysl Procházka

Otázka:

dobrý den, prosím o pomoc, bol som u prostitutky, dotýkal som sa prstami jej zadku /nie priamo analu/ a potom som si chytil tými prstami žalud na penise. Je možný prípadný prenos syfilisu, ak by náhodou ona mala. Na koži nemala žiadne vredy a pod.

Odpověď:

Dobrý den, mladý pane,
no, v první řadě bych chtěl podotknout, že komeční sex je vždy rizikový. Ale pokud jste s prostitukou sex neměl a dotýkal jste se prsty jen jejích hýždí a potom svého genitálu, tak přenos syfilis i jiné pohlavní choroby nepřipadá v úvahu. Pokud ale k sexu i třeba chráněnému došlo, tak je to potom jiná kapitola a určitě se dostavte na vyšetření do spádové venerologické ambulance, kde s Vámi lékař probere situaci a navrhne vyšetření.
S pozdravem MUDr. Přemysl Procházka
Otázka:
Dobrý den,

S přítelem se léčíme z kapavky. Oba užíváme už nějakou dobu antibiotika, ale máme spolu nechráněny sex. Je to stále rizikové?
Přítel je toho názoru, že to je podobné jako u angíny…   Že když už člověk začne brát antibiotika, tak už není přenašeč.
Díky za odpověď.
Odpověď:
Dobrý den, mladá paní,
při léčbě kapavky jste jistě oba dva s přítelem při zahájení léčby podepsali i zákaz pohlavního styku do odvolání. Odvolání je až po třech kontrolách po léčbě, není totiž vůbec jisté, že antibiotika zaberou a hlavně pro každého z Vás můžou být tyto antibiotika různě citlivá. Takže se může jeden vyléčit a druhý vůbec a tedy toho vyléčeného opět nakazit. Takže je hrubá chyba, jestli jste nedodrželi přísný zákaz sexu (jedná se i o zákaz sexu s kondomem včetně orálního sexu  a určitě již tento zákaz respektujte a  hlavně svého venerologa při kontrole informujte o této skutečnosti.
S pozdravem MUDr. Přemysl Procházka

MUDr. Přemysl Procházka odpovídá na vaše dotazy průběžně. Otázky zasílejte na: protisedi@protisedi.cz – vždy s předmětem PORADNA VENEROLOGIE. Neuvádějte žádné osobní údaje(!), nejlepší je anonymní e-mail.

Comments

comments

Vyhledat