Chleba a rohlíky od Antonína  teď koupíte i na Rohlik.cz

foto Relative
foto Relative

Antonínovo pekařství v Praze platí již od svého vzniku v roce 2014, kdy na Vinohradech otevřelo první pobočku, za synonymum toho nejlepšího pečiva, připravovaného s láskou a mimořádnou péčí. Psali jsme o něm v lednu 2014 zde asi jkao první médium a od té doby se tam vše jen vylepšuje.

Nyní si můžete vaše oblíbené pekařské pochoutky od Antonína nechat přivézt až k vašim dveřím prostřednictvím nákupu na Rohlik.cz.

 

Krátce poté, co Rohlik.cz zařadil jako první český online supermarket do svých služeb rozvoz volně prodejných léků ve spolupráci s BENU Lékárnou, přichází s dalším významným rozšířením svého sortimentu. V Praze spouští rozvoz vybraných produktů Antonínova pekařství, na něž se v jeho kamenných prodejnách denně stojí dlouhé fronty.

 

S Antonínovým pekařstvím máme velmi podobnou cílovou skupinu zákazníků, kteří si potrpí na kvalitní potraviny. A proto věříme, že poptávka po produktech Antonínova pekařství na Rohlik.cz bude vysoká. Podobné spolupráce se nám ostatně osvědčily už několikrát, například u produktů z řetězce Marks & Spencer, lokálních potravin ze   Sklizeno či volně prodejných léků z BENU Lékárny, které rovněž prodáváme,“ říká zakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr.

foto Relative

Ohromně fandíme lokálním firmám jako Rohlik.cz, které si svoji pozici na trhu poctivě vybudovaly. Těšíme se, že se dostaneme k lidem, kteří o našem pekařství třeba ještě neslyšeli a že vyjdeme vstříc našim stávajícím zákazníkům, kteří už na Rohlíku nakupují,“ dodává zakladatel Antonínova pekařství Antonín Kokeš.

 

V první fázi spolupráce budou do sortimentu Rohlik.cz zařazeny ty nejprodávanější produkty Antonínova pekařství, jimiž jsou čerstvý chléb, rohlíky a různé druhy koláčů. V budoucnu pak bude Rohlik.cz uvažovat o dalším rozšíření této nabídky.

 

Čerstvé pečivo z karlínské pobočky Antonínova pekařství doplňuje bohatý sortiment čerstvého pečiva na Rohlik.cz, jehož nabídka se tak v rámci Prahy stává bezkonkurenční. Antonínovo pečivo bude na sklad Rohlik.cz zaváženo dvakrát denně. A odtud poputuje rovnou k zákazníkovi, čímž bude zajištěna jeho maximální čerstvost. Zákazník se tedy bude moci spolehnout, že rohlíky od Antonína přes Rohlik.cz k němu dorazí ještě křupavé.

 

 



 

www.rohlik.cz:

Rohlik.cz je internetový supermarket, který doveze potraviny, drogerii i domácí potřeby kamkoliv po Praze, Brně, Plzni, Hradci Králové, Pardubicích, Jablonci a Liberci v den objednání. Cílem Rohlik.cz je nabídnout co nejjednodušší a nejrychlejší cestu ke každodenním nákupům a tomu přizpůsobuje veškeré služby. Na přehledném webu mohou zákazníci nakoupit kompletní nákup do domácnosti, navíc si zde mohou označovat své oblíbené položky a zrychlit si tak pravidelné nákupy. Zároveň mohou volit
z mnoha metod platby včetně možnosti zaplatit až za dva týdny po dodání službou Twisto. Rohlik.cz nabízí špičkové služby
v podobě rychlého dodání (už od 120 minut od objednání po Praze a Brně, do ostatních měst v řádu hodin), vynesení nákupu do patra nebo zákaznickou podporu sedm dní v týdnu. Aktuálně je v sortimentu Rohlik.cz cca 12000 položek. Za Rohlik.cz stojí Tomáš Čupr, zakladatel Slevomatu a DameJidlo.cz.

 

Comments

comments

Vyhledat