Naše asijské tipy z Woltu

foto Wolt
foto Wolt

Jsme příznivci asijské kuchyně a jsme uživatelé Woltu, moderní služby na rozvoz jídel.

Vybrali jsme pro vás 6 našich oblíbených jídel, která si necháme vozit a fakt nás baví (jídelníčky jednotlivých restaurací se mohou a budou měnit, snad naše oblíbené ještě chytnete!):

  1. RAMEN milujeme a tak si dáváme spicy miso ramen, bohatý a ostrý, z Momoichi Bistro.
  2. TOM KHA je klasická ostrá polévka, která nakopává jako máloco. V Modrém zubu vědí, jak na ni.
  3. PHAD WUN SEN jsou skleněné nudle se zeleninou a kuřetem nebo krevetami – jídlo, které umí nasytit, ale přitom se po něm člověk necítí těžký. Opět na ně klikáme v Modrém zubu.
  4. Bombay Express je obecně jeden z dobrých fast foodů, třeba ten v Atriu Flora nás baví. Na Woltu potěší třeba voňavá klasika DAL MAKHANI z čočky.
  5. Asijská fúze Jam & Co nás baví už od otevření tohoto podniku. Kromě jejich ramenu milujeme prostý a superchutný VODNÍ ŠPENÁT S ČESNEKEM.
  6. BAMI PED z restaurace Modrý zub Spálená je skvělý, radostný zážitek pro milovníky asijských polévek. Rýžové nudle, čerstvý koriandr, klíčky, česnek, kachní maso, silný vývar, jarní cibulka s koření – tenhle nepálivý skvost vás postaví na nohy. Obří porce je spíš pro dva, leda že byste byli dřevorubec po epické kalbě.

Resumé: Vypadáme už po třetím článku o Woltu jako jejich agenti, ale když nám někdo přinese až pod nosánek skvělé jídlo, jsme milí a krotcí.

 

 

Comments

comments

Vyhledat